Perjantaina vapaapäivän kunniaksi aamusta lenkille Anskin ja Rikun kanssa. Kolme karvaista kaverusta painelivat taas Luukin metsissä onnessaan. Iitu kävi pari kertaa heittämässä kunnon uimalenkit, mutta Urho tyytyi vain kahlailemaan.
 
Sitten tallomaan jälkiä. Iitulle talloin metsäjäljen 7 kepillä, 2 pallolla, muutamalla kulmalla ja 3 piikillä. Nameja ei ollenkaan jäljellä, pituutta 1,1km ja jälki vanheni n. 2h. Jana oli 30m ja sen Iitu otti hienosti, mutta nosti takajäljen. Kun ei päässyt etenemään vaihtoi oikean suunnan. Itse jäljestäminen oli Iitulle tyypillistä eli pientä sahausta jäljen päällä. Kaikki kepit nosti ja pallot ilmaisi. Kulmat ja piikit meni hyvin. Ajoin osan jäljestä pitkällä liinalla ja selkeästi silloin Iitu parantaa jäljestämistä, kun en ole tukemassa vieressä. Ihan kiva suoritus ensimmäiseksi metsäjäljeksi tälle kaudelle.
 
Urholle talloin n. 400 askeleen jäljen pellolle, 4 kulmalla, 3 piikillä ja 6 esineellä. Nameja vähensin huomattavasti, eikä paalulla niitä ollut laisinkaan, ensimmäinen esine oli aika lähellä ja siitä Urholle eka palkka. Jälki vanheni n. 1h. Urho aloitti vähän huolimattomasti, sillä on selkeästi huono mielikuva paalulta ja muurahaisista nameilla, siksi paalu jatkossakin ilman nameja. Ekan esineen ilmaisi vinoon. Loput esineet ilmaisi hyvin. Kulmat ja piikit meni hyvin, pientä tarkastelua osassa, mutta ei mitään sellaista pyörimistä mitä aikaisemmin. Kelpo suoritus Urholta.