Maanantaina tottisteltiin Tarjan kanssa Luukissa. Urhon kanssa otettiin ensin seuraamista ja käännöksiä parkkiksella. Mukavasti tuntui menevän ja poitsu käytti hyvin takapäätään. Jättävät myös ok ja sain otettua etäisyyttä. Lähiluoksetulot suoria ja vauhtiluoksetulo oli vauhdikas ja hienosti malttoi poitsu maata ja odottaa kutsua. Muutaman minuutin paikkamakuu, muuten ok, mutta kävin kaksi kertaa korjaamassa asennon suoremmaksi, kun veti lonkalle.

Iitun kanssa käytiin kentällä kahdestaan. Puistossa oli haukkuvia koiria, mutta se ei neitokaista häirinnyt. Seuraaminen oli välillä parempaa ja välillä huonompaa eli aukesi jonkin verran. Sivulle tulot kiertäen onnistuvat jo kivasti. Jättävät otin voittajaluokan malliin ja hyvin menivät. Luoksetuloja pari kertaa pitkältä matkalta ja neitihän paineli laukalla koko matkan. Paikkamakuu pari kertaa piilossa ja hyvin meni maihin ja pysyi siellä.

Tiistaina talloin Luukin pikku pellolle Urholle reilun 200 askeleen jäljen. Pieni sivutuuli ja namit alussa joka askeleella pikku pätkän ja sen jälkeen joka 3., 5. tai 7. Urho jäljesti tosi nätisti ja rauhallisesti, ei ryysimistä. Kerran tarjosi maahanmenoa, mutta nousi heti jatkamaan kun mitään ei tapahtunut. Pikkasen ylitti viimeisen hämyaskeleen.

Keskiviikkona otettiin Anskin kanssa hyppytreeniä omalla pihalla. Iitu aloitti ja perussarjalla oli vauhtia liikaa ja neiti oli ihan vauhti päällä. Perussarjaa mentiin kovaa ja matalalla. Lopetettiin rauhallisempaan ja keskittyneempään suoritukseen. Alastulo harjoituskessa keskittyi jo paremmin ja nostettiin hyppyä 35cm asti ja siitä taas alas. Hiljaisesti neiti hyppäsi.

Urho aloitti alastulo harjoituksella ja ne meni hienosti. Nostettiin samalla tavalla korkeutta 35cm asti ja siitä taas alas. Vielä hiljaisempaa menoa kuin Iitulla ja kevyen oloista. Perussarjalla joudutiin hakemaan keskittymistä ja vaihtelemaan palkan paikkaa, kun meinasi lopusta mennä paria hyppyä kerralla. Lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen.

Torstaina talloin Urholle Luukin pikku pellolle 250 askeleen jäljen. Namit alussa joka askeleella reilun metrin verran ja sitten sekalaisesti. Urho jäljesti taas tosi kivasti ja rauhallisesti. Nenä pysyi alhaalla ja suu kiinni. Ei rynnimistä. Pari kertaa tarjosi maahanmenoa taas. Nyt otti viimeisen askeleen jälkeen ehkä yhden askeleen ja palasi takaisin askeleelle. Ehkä kohta päästäisiin jo tekemään kulmia

Sitten tallottiin 3 suikaletta, joissa kaikissa oli 2 esinettä isompi edessä ja pienempi takana. Urho lähti vauhdilla hommiin ja löysi takaesineen ensimmäiseltä suikaleelta. Raasu oli tuomassa sitä onnessaan, kunnes huomasi sen tippuneen suustaan kun oli luovuttamassa. Lähti etsimään sitä ja sama homma uudestaan. Vihdoin sai tuotua esineen ja oli kyllä hämmentyneen oloinen välissä. Sitten nousikin etuesine hienosti.

Toisella suikaleella nousi molemmat esinett helposti ja tuomisetkin onnistuivat. Viimeisellä suikaleella nousi ensin etuesine ja sen jälkeen Urho oli tuomassa takaesinettä, jonka onnistui taas tiputtamaan huomaamattaan ja oli ihan ihmeissään. Kävi sittne sitä parilla lähetyksellä etismässä ja viimein keskittyi niin, että esine pysyi suussa. En tiedä miksi nuo pienemmät esineet eivät meinaa herran suussa pysyä, vauhtia palautuksissa on ainakin paljon.

Iitulle tallottiin suikaleet yhteen ja pari sienestäjää auttoi siinä. Samat esineet, mutta hiukan piilotettuina. 4 ensimmäistä nousi aika helposti ja sitten palkkasin patukalla. Sienestäjät pyörivät esineruudussa, mutta se ei Iitua haitannut, eikä tuntunut sienestäjiäkään haittaavan Iitun meno. Takakeskiesinettä ei meinannut löytyä, joten haetutin vielä edestä yhden ennen kuin käytiin hakemassa haju viimeisestä esineestä. Oletin, että Iitu olisi jättänyt sen tahallaan tuomatta, kun oli kova muovinen putkenpätkä. Hajun saatuaan neiti paineli täysiä esineelle ja toi sen helposti eli ei vaan ollut  saanut hajua hyvin sammalikkoon piilotetusta putkesta. Fillaroitsijakin meni ihan Iitun ohi sen  etsiessä esineitä, eikä sekään neitiä häirinnyt. Hyvä treeni!