Aamusta Luukissa treenaamassa. Ensimmäiseksi käytiin ampumassa Iitu. Sama asetelma kuin aikaisemmilla kerroilla. Syötin Iitua 5 paukun ajan, ei reagointia.  Ja sitten laitoin ruuan taas eteen. Nyt on neiti keksinyt sen, että yrittää komentaa mua jo ennen paukkua vapauttamaan palkalle, mutta paukun jälkeen on hiljaa. Argh, kyllä toi on niin metka välillä. Tärkeintä, ettei reagoi enää itse paukulle ja toimintakyky pysyy koko ajan. Hissukseen sitten jatketaan tästä.

Sitten oli Urhon vuoro päästä leikkimään. Ensin piti käydä moikkaamassa ihmiset ja sen jälkeen herra intoutuikin leikkiin. Saatiin Pirjolta ihana tapettupallo, jota vedettäessä lähti hauska kahina. Siihen Urho ihastui ja sillä sitten leikittiinkin jo aika hyvä tovi. Juoksenteli taas meidän ihmisten väliä pallon perässä, kun sitä heiteltiin toinen toisellemme. Pientä vetoakin saatiin aikaiseksi.

Iitun kanssa sitten tottisteltiin oikein kunnolla. Ihan aluksi otettiin eteenmeno. Anski lähti meidän luota hetsaten Iitua patukalla ja heitti sitten patukan palkaksi etenemisestä. Nopeammin neiti eteni kuin aikaisemmin, muttei vieläkään ihan täysiä.  Sitten otettiin ilmoittumista Tahvon ja Icen kanssa, lisäksi saatiin vielä vieraileva iso komea sakemanni, joka olikin heti epäilyttävä Iitun mielestä. Heti sitä bongataan vieraskoira, mutta ilman rähinöitä selvittiin ja oli todella hyvä harjoitus. Näitä vaan lisää. Iitulla oli hiukan hankaluuksia malttaa pysyä perusasennossa, nousi helposti ylös. Taisi johtua paineistumisesta?

Otettiin myös seuraamista ja jättävistä istuminen ja maahan meno, molemmat sujui ok. Iitu ja Ice olivat sitten paikkamakuussa, kun Tahvo häiriköi meidän edessä kaikenlaista. Hienosti Iitu pysyi makuulla Tahvon äkkinäisistä liikkeistä huolimatta. Otettiin vielä nouto ja jätin Iitun istumaan kapula sen edessä ja hihkuin sitten käskyn annettuani, että saataisiin vauhtia lisää. Laukaten tuli, muttei täysiä. Toisella yrittämällä jätti kapulan nostamatta, kun hetsasin patukalla. Kolmannella kerralla jätin istumaan kapula suussa ja hetsasin patukalla tulemaan. Ihan kivasti tuli laukaten ja luovutuskin ok. Loppuun vielä eteenmeno Anskin hetsatessa patukalla laukaten meni patukalle.