Perjantaina Anskin kanssa Luukissa. Talloin itse Urholle 370 askeleen jäljen isolle pellolle, joka oli aika kuiva. Naturalia oli alussa ja lopussa joka askeleella ja välissä joka 3. tai joka 5. Lopussa filmipurkki ja sen päällä keppi. Alun Urho otti tarkasti, mutta selvästi sitä hämmensi nämä joka 5. askeleen namikohdat. Pari kertaa piti kääntyä katsomaan, että mitä sä olet tänne tallonut, kun nameja ei ole tarpeeksi. Kunnialla selvittiin kuitenkin loppuun, tosin maahanmenoakaan loppu kepillä ei herra kyenny tarjoamaan, mutta autettuna sekin onnistui.

Anski oli tallonut Iitulle 1km jäljen Halkolammelle. Nameja ei jäljellä ollut yhtään ja jälki oli merkattu pikkumerkeillä. Jäljellä oli 7 purkkia, 1 pallo ja 10 keppiä, pari piikkiä ja monta kulmaa. Jälki vanheni puolitoista tuntia ja jana oli n. 30m.

Iitu lähti janalle reippaasti ja kun himmailin korjasi taas menonsa suoraan ja nosti jäljen hienosti. Vauhti oli hyvää koko jäljen ja nenä pysyi aika kivasti taas alhaalla. Ilma oli kuuma ja maasto kuivaa, välillä nenä nousi, mutta välillä hajua haettiin todella alhaalla mättäiden seasta. Kaikki kepit nousi ja pallo, pari purkkia jäi, mutta ne olikin piilotettu sammaleen sekaan. Kulmat ja piikit meni pääsääntöisesti hyvin, paria taisi pyöristää, kun sai hajua kepistä. Puolisen tuntia meni jäljen ajoon, mutta jälki oli vaativampi kuin avoimenjälki monine kulmineen ja piikkeineen.