Aamusta käytiin koirat mukana asioilla ja sitten suunnattiin metsään pitkälle lenkille. Lunta oli tullut sitten viime kerran taas hiukan ja koirat saivat todella tehdä töitä, että pääsivät hakkuualueella liikkumaan. Tämähän oli tosin tarkoituskin, että olisivat illalla edes vähän väsyneitä.

Ennen kuutta jo alkoi kuulua harvaa paukuttelua ja illana aikana käytin jokaistaa koiraa erikseen pihalla. Iitun piti paukuille vähän pöhähdellä, jos ne kovin lähellä paukahtelivat. Uskoi kuitenkin kieltoa ja kyllä huomasi siedättämisen auttaneen asiaa. Urho ja Elias eivät paukkuja edes huomanneet, vaan menivät menojaan normaaliin tapaan.

Sisällä Iitu oli ehkä hiukan levottomampi kuin normaalisti ja joi enemmän ja sittenhän siellä pihalla piti käydä useammin. Malttoi kuitenkin lepäillä myös leikkien ohessa ja uusi haisunäätä saikin kovasti kirputuksia ja hoitoa osakseen illan aikana. Musiikki soi koko illan peittäen pahimmat paukut ja koirat saivat luut syödäkseen keskiyönaikaan ja se hetki menikin sitten siinä. Saapi nähdä mitä tuleva vuosi tuo tulleessaan...