Aloitettiin agitreenit set point harjoituksella, jossa hypyn virkaa toimitti muuri. Aloitus korkeutena oli mini, josta nostettiin mediin ja taas laskettiin mini korkeuteen. Urho hyppäsi hyvin, mutta vähän jännitti korkeinta hyppyä. Vika matalahyppy teknisesti paras.

Perussarjalla rimat 35cm korkeudella toisesta päästä ja joka toinen ristikkäin. Jostain syystä Urho oli aluksi ihan pihalla, eikä lähtenyt hyppäämään. Kun muistui mieleen mitä tehdään hyppäsi sarjan suht nätisti. Muutamien toistojen aikana haki hyppykohtaa eli hiukan kiemurteli suoralla, mutta Ullan mielestä se on ihan normaalia tässä vaiheessa kuntoutusta.

Keinua otettiin pitkästä aikaa ja se meni hienosti. Vähän jarruteltiin keinun alastuloa ja Urho mussutteli tyytyväisenä lauantaimakkaroitaan. Keinulta jatkettiin putkelle ja Urholla oli kivaa (esteet 2-3).

Toisella pätkällä otettiin ohjausharjoitusta (esteet 6-8) ja koira toimi hyvin, kunhan ohjaaja osasi pysyä oikeassa kohdassa ja ohjata. Sitä tuntee itsensä vaan niin kömpelöksi verrattuna siihen mitä on joskus ollut. Ihan kuin ei olisi urheillut ikinä.



Kamppeita kerätessäni Urho sai "hengenvetokohtauksen" ja siinä mietittiin olisiko kennelyskää, jota on paljon liikkeellä. Illalla sai vielä pari "hengenvetokohtausta" ja perjantai aamuna alkoi yskiminen. Kennelyskäähän se sitten oli.