Anski kutsui mukaansa tottistelemaan tuttujensa kanssa ja sehän sopi meille todella hyvin. Saatiin kerta heitolla häiriöksi 4 vierasta koiraa. Iitu aloitti ensimmäisessä kolmikossa. Hoffin kanssa otettiin ilmottautumisia 3 kertaa peräkkäin.

Koirasta Iitu ei välittänyt kauheasti, kerran pörräsi pienesti, mutta uskoi murahduksesta ja oltiin todella lähekkäin ilmoissa. Viimeisellä ilmokerralla Hoffi herra onnistui tulemaan nuuskimaan Iitua kuonosta ja sille Iitu ärähti, mutta rauhoittui samantien ja saatiin hoidettua ilmottautuminen loppuun kunnialla.  Mitäs tuli iholle. Aika hienoa käytöstä meidän räyhäkkeeltä. Ihmisistä Iitu ei oikein välittänyt, kun koitettiin luoksepäästävyys. Vierasta ihmistä saattaa väistää, paitsi kun annoin lisäksi istu käskyn. Henkilöryhmässä toimi hyvin, eikä välittänyt ihmisistä ollenkaan. Eipä ollakaan pitkään aikaan otettu henkilöryhmää.

Koko porukalla otettiin ryhmäpaikkamakuu ja Iitu oli keskellä Tahvon ja kääkän välissä. Hienosti pysyi eikä välittänyt toisista mitään. Sitten otettiin vähän seuraamista ja leikittiin toisten keskellä ja hienosti neiti käyttäytyi. Urho pääsi ihan lopuksi pallien ronklailuun ja nakki maistui niin hyvin, ettei huomannut mitään.

Kuvat ottanut  Anski