Urhon kanssa atd hallilla tokoilemassa. Ohjaajamme oli hiukan myöhässä, joten saatiin aloitella hommat ihan rauhassa. Otettiin sitten perusasennon hinkkaamista sekä seuraamista käännöksillä, sekä jättäviä. Sain sitten Urhon mukavasti heräteltyä hommiin.

Ryhmätreenit aloitettiin paikkamakuulla. Urho oli keskellä eli molemmin puolin oli häiriöt. Jokainen koirakko käskytettiin erikseen ja Urho pysyi maassa hyvin. Vaihtelin etäisyyttä ja kävin palkkaamassa aina välillä. Sitten otettiin hyppyä ja ruutua. Hyppy meni muuten hyvin, mutta ohjaajan mielestä käskytyksiä pitää odotella rauhassa ja vaatia koiraakin odottamaan. Ruudussa sama homma eli koiralle kestävyyttä odotteluun. Pikku hiljaa, sanoin koiran olevan nuori ja keskittymiskyvyn kehittyvän myös vähitellen.

Sitten otettiin seuraamispätkää L:n muodossa ja samalla tehtiin jättävät suorilla sekä loppuun täyskäännös ja pysähdys. Ekalla kerralla otettiin jättävinä maa ja ne meni hienosti, samoin käännös sekä täyskäännös. Toisella kerralla otettiin jättävinä seiso ja käsiavulla ne meni hyvin, täyskäännös ei sitten enää onnistunutkaan. Maassa olevat tötsät myös kiinnostivat Urhoa kovasti, mutta jätti ne rauhaan käskystä. Lopuksi koitettiin vielä ruutua lelun kanssa ja sehän toimi eli aletaan ottamaan ruutua sitten lelun kanssa jatkossa.