Maanantaina alkoi viikon treenailut sirkuskentällä. Urho ja Riku pareina tottiksessa ja aloitettiin ilmoittautumisella joka ok. Urho sai aloittaa liikkeet ja mukavasti oli taas mukana hommissa alusta asti. BH liikkeitä hinkkailtiin ja ihan hyvin homma toimi. Paikkamakuussa Urho alkoi maahan jättämisen jälkeen nuolemaan pissoja, joka kyllä loppui käskystä. On ne naiset Urholle nyt niin tärkeitä. Urhon maatessa paikoillaan juoksi Urhon ohi lauma tyttöjä, jotka katselivat poikaa ja juttelivat tälle. Tämä ei Urhoa haitannut.
 
Iitun kanssa otettiin seuraamista ja kivasti neiti pysyy suorempana ja taaempana kuin aikaisemmin. Välillä aukeaa vähän, mutta kun käskyttää uudestaan neiti hakeutuu oikealle paikalle. Luoksetulo tapahtui laukaten ja sitten vähän leikkiä. Tällä kertaa Iitu ei välittänyt mistään häiriöistä, edes skeittirampista jota ei sietänyt aikaisemmin ollenkaan. Kai se paukkujen siedättäminen on jotain auttanut.
 
Torstaina Urho pääsi agitreeneihin Ullan opastukseen. Hommat alkoi 7 esteen perussarjalla, jossa ristikot 35cm korkeudella ja lähdöt tapahtui ilman ponnaria. Ensimmäisellä hypyllä Urho oli vähän pihalla, mutta sen jälkeen lähti homma pelittämään. Urho hyppäsi todella hyvin ja vauhtiakin riitti. Toisena harjoituksena oli taipuminen, joka meni myöskin hyvin. Urho hyppäsi hyvin ja oikeasti taipui. Oikealle taipuminen oli parempi.
 


Loppuun taas rataa. 1 esteeltä 2 meno ja siitä vielä 3 kääntyminen tuotti Urholle vaikeuksia. Laitettiin ponnari nojaamaan 2 esteen siivekkeeseen, että Urho kiertäisi sen vähän kauempaa, koska muuten 2 esteelle kääntyminen oli ihan mahdotonta. Tämän jälkeen onnistuikin homma hyvin. Kepit meni hienosti verkoilla ja kahdella ohjurilla. 7 esteellä piti koira ottaa oikeaan käteen ja siitä tehdä pakkovalssi. 8 ja 9 välissä sitten taas piti valssata ja sen kerkesinkin tekemään hyvin. Urho oli taas oikein vauhdissa radalla ja kivaa tuntui olevan. Hypyt olivat 25cm korkeudella.
 
Perjantaina ajeltiin Tuusulaan tottiskentälle. Urho pääsi Rikun ja Kamun kanssa treenailemaan BH liikkeitä. Lisäksi kentällä oli vieraita koiria, jotka ottivat agia. Ilmoittautuminen kolmistaan meni mukavasti. Urho ensin paikkamakuuseen, joka meni myös hyvin. Sitten liikkeitä ja hommahan pelitti mukavasti. Kyllä poitsu hommat osaa, kun vain haluaa.
 
Iitun kanssa taas seuraamista ja mukavasti meni. Anski naksutteli suoruudesta ja oikeasta kohdasta. Paikkamakuun Iitu suoritti sillä aikaa kun kävin hakemassa kapulan. Tasamaa noudossa Iitu otti pienen varaslähdön sisään hengityksellä ennen käskyn antoa. Sitten hengiteltiinkin ja palkkasin, kun pysyi hyvin. Hyppyytin ensin n. 60cm esteellä, joka meni nätisti. Sitten metrisellä, jossa Iitu kolautti pikkasen mennen tullen, mutta rohkeasti hyppäsi ja kapulan nouto ja luovutus oli hienot. A oli täydellinen ei mitään sanomista.
 
Lauantaina Urho pääsi treenailemaan ja Iitu sai huilia. Aloitettiin aamu jälkien tallaamisella Luukin pikkupellolla. Talloin Urholle perusjäljen n. 350 askelta, 6 esinettä, 2 kulmaa ja nameja aika paljon. Jälkeä tallattaessa oli myötätuuli, mutta ajettaessa se pyöri miten sattui. Ilma oli vielä mukavan viileä ja alusta aikas hyvä, voikukkia tosi paljon.

Urho aloitti jäljestämisen väärältä puolelta paalua ja namit jäikin paalulle, kun olivat täynnä muurahaisia. Jatkoi kuitenkin hyvin jäljestämistä ja teki tarkkaa työtä. Esineet ilmaisi suoraan ja tosi hienosti. Urholla oli oikein himo esineille. Ensimmäisellä kulmalla Urho sai suuhunsa jotain joka aiheutti pärskimistä ja kulma meni huonosti. Jatkoi kuitenkin jäljestämistä, toinenkin kulma taisi mennä vielä hämmennyksen takia huonosti. Kulmien jälkeen jäljestäminen taas parani ja loputkin esineet nousi hienosti. Kiva jälki, vaikka edellisestä onkin jo hiukan aikaa. Kulmiin pitää siis panostaa jatkossa.
 
Sitten tallottiin esineruutu. Täyspitkä, mutta n. 25m leveä. Laitettiin 5 esinettä molempiin takakulmiin, keskivaiheille keskelle ja eteen molempiin kulmiin. Urho sai tehdä hommia Rikun jälkeen ja oli innokas mies. Ei mitään turhia juoksemisia, vaan keskittyi koko ajan etsimiseen. Kaikki 4 kulma esinettä nousivat helposti ja koska oli tehnyt niin hienosti työtä, mutta keskiesineestä ei ollut saanut hajua käytiin sitten hakemassa haju. Hetki jouduttiinkin esineen lähellä olemaan ennen kuin Urho siitä hajun sai. Sitten esine haettiinkin vauhdilla.
 
Viimeisenä hommana päästiin tottistelemaan ihan vieraiden koirien kanssa. Ensin kaikki koirat kentälle ja riviin. Sirun tarkatus ja luoksepäästävyys meni Urholta hyvin. Otettiin ilmoittautumisia tuomarille seka pareina. Tämä meni myös Urholta kivasti. Ei kauheammin välittänyt toisista koirista. Sitten pujoteltiin koirakkojen ympäri ja tässä yksi kohta oli hiukan vaikea, kun piti ohittaa koira joka oli vähän räyhäillyt muille. Sitten suoritettiin pareittain tottista ja Urho hoiti liikkeet hyvin ja oli taas mukana koko treenin ajan. Henkilöryhmässä ei välittänyt ihmisistä. Paikkamakuussa Urho oli myös rauhallinen, eikä välittänyt vieraista mitään.