Tiistaina aloitettiin Anskin ja Iitun kanssa tottistelulla Luukissa. Hiukan on hatarat muistikuvat mitä kaikkea silloin tehtiin. Iitulle varmaan ammuttiin ja Tahvo oli häiriönä. Iitu ei reagoinut paukkuihin, eikä tottiksessa tapahtunut mitään ihmeellistä.

Keskiviikkona Urho pääsi agiliitämään. Aloitettiin taas 5 hypyn sarjalla, jossa edelleen matala putki hyppynä. Urho keskittyi oikein hienosti ja saatiin 4 täysin onnistunutta suoritusta, jossa askeleet asettuivat hienosti. Sitten koitettiin yhtä 2putken levyistä hyppyä, jossa askelten asettaminen oli hankalampaa. Huomattiin, että Urho sai paremmin vauhtia hyppyynsä kun menin itse myös targetille ja silloin homma toimikin paremmin.

Ohjausharjoituksessa treenattiin takaaleikkausta. Ratana oli hyppy, hyppy, putki ja hypyinä vain siivekkeet. Urho meni reippaasti mutka putkeen ja päästiin ottamaan kaikki 3 estettä ja takaaleikkauskin onnistui. Aika hyvin irtosi putkelle ja sitä harjoiteltiinkin vielä lopuksi, että lähetin eri matkojen päästä. Keinun alastuloa otettiin vielä ja hyvin meni.

Perjantaina Anskin ja Päivin kanssa Luukissa otettiin tottista. Iitu pääsi vieraan Snoopi bortsun kanssa hommiin. Tarkoitus oli ottaa kokeenomainen treeni ja hetsasinkin Iitua patukalla kentän laidalla ja sitten siirryttiin kentälle. Koirat vapaaksi ja ilmottautuminen, joka meni hienosti, eikä Iitu reagoinut Snoopiin mitenkään. Iitu meni sitten ensimmäisenä paikkamakuuseen, paukkujen jälkeen piippasi pari kertaa, ei muuta. Jossain vaiheessa rapsutteli itseään ja nousi istumaan, käskystä meni takaisin maihin ja siellä pysyi loppuajan.

Iitun vuoro suoriutua ja seuraaminen oli tosi kivan oloista. Kulki reippaasti ja piti kontaktin koko ajan, poikitti vain ihan vähän. Ensimmäisellä paukulla peppu heilahti taas, ei muuta. Liikkeestä istumisessa jäi jostain syystä seisomaan? Uudella yrityksellä liike onnistui hienosti. Liikkeestä maahanmeno myös hieno.

Luoksetulo olikin sitten yllätys. Aina tuon neidin pitää jotain kivaa keksiä. Lähti tulemaan laukaten, mutta yht'äkkiä alkoi vauhti hidastumaan ja jäi seisomaan kauas ja oli juuri sen näköinen, että mamma tekee jotain pahaa. Uusi kutsu, ei tapahtunut mitään. Koitettiin pari kertaa luoksetuloa ja joka kerta sama juttu. Ainut selitys minkä tähän keksin on se, että olen monesti Iitua kutsunut sen jo lähdettyä liikkeelle, että saisi enemmän vauhtia liikkeeseen. Tässä vaiheessa palkkasin Iitua ensimmäisen kerran patukalla tämän treenin aikana.

Siirryttiin noutoihin ja tasamaanouto meni hienosti. Siinä tuli kyllä luokse ilman ongelmaa. Hyppynoudossa kiersi ensimmäisellä kerralla esteen takaisin tullessa. Toisella kerralla lähetin sitten tyhmänä liian kaukaa ja Iitun takajalat osuivat esteeseen, se ei siitä kuitenkaan välittänyt vaan toi kapulan hienosti takaisin ja korkealla kaarella. A-este menikin sitten ilman ongelmia ja lopuksi otettiin vielä hyppy patukalla ja hienosti meni. Ainakaan hypystä ei jäänyt traumoja. Eteenmeno sitten vielä loppuun ja Iitu lähti suoraan ja vauhdilla maahan käsky toimi hienosti.

Koitettiin sitten vielä luoksetuloja ja joka kerta Iitu jäi himmailemaan jonkun matkan päähän. Otettiin sitten sellaisia luoksetuloja , että Anski piti Iitua kiinni ja minä lähdin juoksemaan ja kutsuin luokse ja juoksin vielä karkuun. Vauhdilla tuli luokse. Koitetaan nyt näillä jutuilla saada tuo luoksetulo toimimaan. Iitun kanssa pitäisi aina muistaa vaihdella palkkausta ja välttää tämmöisiä mokia. Ehkä tästäkin opin taas jotain uutta?

Urho pääsi kentälle hengailemaan ihanan Vinski bortsupennun kanssa, joka vähän jännittelee vieraita koiria. Urho on kyllä niin ihanan sosiaalinen ja kiltti. Eipä se välittänyt, vaikka Vinski vähän haukahteli sille ja pyöri Urhon ympärillä ja kävi haistelemassa sen häntää. Vinski rauhoittui hienosti jonkin ajan kentällä pyörimisen jälkeen ja pojat tulivatkin mainiosti juttuun. Vaikka Urhon leikit Iitun kanssa on todella rajuja, oli Urho Vinskin kanssa tosi nätisti ja selvästi varoi nuorempaa ja pienempää tuttavuuttaan. Lopuksi vielä kakaroiden painellessa kentällä ammuttiin niille 8 laukausta. Kumpikaan ei paukkuihin reagoinut mitenkään. Kyllä tuosta Urhosta on kasvamassa oikein kelpo aussie.