Hirveellä kiireellä töiden jälkeen Luukin kentälle Iitun kanssa tottistelemaan ennen pimeän tuloa. Jätin Iitun metsään paikkamakuuseen ja kävin viemässä pallon eteenmeno ämpärin päälle. Sitten vähän herättelin neitosta patukalla ja sitten hommiin. Koirapuistossa haukkuvia koiria, joista Iitu ei välittänyt kerran niitä vilkaistuaan.

Ensin vein Iitun paikkamakuuseen ilman ampumista. Aluksi kuului pientä piipitystä, mutta sitten neiti hiljeni ja oli rauhassa. Siitä sitten kaaviota suorittamaan, tosin lyhennettynä. Seuraaminen oli aika hyvää, nopeuden vaihdot onnistuivat hyvin. Jättävistä otettiin istuminen ja maa, molemmat hienot. Luoksetulo vauhdikas ja palkkasin patukalla taakseni. Tasamaa nouto ok, jäi tosin turhan kauas. Hyppynoudot hienot, tosin kapulaa joutui hiukan etsiskelemään lehtien seasta. Vaikka heitinkin vähän vinoon hakeutui varmasti esteelle. Loppuun eteenmeno, joka vauhdikas.

SItten taas paikkamakuuseen ja ammuin 10 laukausta eli niin kauan, että Iitu malttoi olla hiljaa paukun jälkeen. Mitään muuta ei tehnyt, kun piippasi muutaman kerran aina paukun jälkeen. Lopuksi menin vielä piiloon hetkeksi ennen koiran luokse palaamista. Otettiin sitten vielä vauhtilähtöjä luoksetuloissa ja pidettiin muuten vaan kivaa kentällä leikkien.