Iitu ensin kehiin. Halliin mentäessä tuli vieraita koiria vastaan. Otin Iitun perusasentoon ja katseltiin siinä toisten menoa. Hienosti osasi olla, ei murahdustakaan.

Aloitettiin seuraamisen eli variaatioilla. Käännöksiä vasempaan, peruuttamista sekä sivuttain menoa molempiin suuntiin. Hienosti pysyy mukana ja nuo sivuttain menot on ihan itse oppinut, ehkä tuosta perusasennon hinkkaamisesta on ollut hyötyä. Seuraamisen käännöksissä pysyi hyvin mukana.

Jättävistä tehtiin vain seisomista ja maahan menoa. Ensin seisomista, mutta tarjosi istumista. Eikö malta kuunnella käskyä vai mikä on? Toisella yrittämällä seisominen onnistui. Maahan meno onnistui ensi yrittämällä.

Tokohyppyä otettiin pari kertaa ja hyvin pysähtyi seisomaan, tästä pallo palkka. Toisella yrittämällä jäi taas hienosti seisomaan ja malttoi pysyä siinä niin kauan, että kerkesin rinnalle palkkaamaan.

Hyppynouto oli yhtä leikkimistä., takaisin tullessa alitti esteen kapula suussa. Noutoa otettiin siis agiesteellä. Muutaman yrittämisen jälkeen ja lisäkäskyillä muisti hypätä takaisin tullessakin.

Luoksetulo laukaten, palkka taakse. Eteenmenossa vein pallon paikalleen Iitun ollessa paikkamakuussa. Sen jälkeen tehtiin vielä agijuttuja pujottelua, putkea, a-estettä, puomia ja hyppyjä. Lopuksi eteenmeno ja hienosti eteni suoraan, pallo palkkana.

Urho tuli taas reippaasti halliin. Kuljettiin ympäriinsä ja otettiin istumista, seisomista ja maahan menoa, jotka menivät kivasti. Perusasentoa ja seuraamista imuttaen otettiin myös. Pitäisi itse muistaa lopettaa onnistumiseen ja tehdä todella lyhyitä toistoja. Urhon mielenkiinto kun ei vielä riitä kovin pitkään. Katsekontaktitreeniä tehtiin myös ja se onnistui helposti. Leikkimistä koitettiin myös lapasella, jolla oli kotona sisällä leikkinyt innoissaan. Hallissa ei innostunut tästä ollenkaan, eikä suostunut leikkimään. Täytyy vielä koittaa kotona ja pikkuhiljaa yrittää siirtää leikkimistä kotipihalle ja siitä sitten muualle. Muuten pikkuäijä oli taas tosi reipas ja iloinen.