Halkolammelle päästyämme oli esineruutu jo tallottu valmiiksi. Iitu pääsi sitten ensimmäisenä hommiin. Ruutu ei ihan täysikokoinen ja neljä esinettä. Molemmissa takakulmissa esineet sekä 2 edessä, toinen keskellä ja toinen hiukan oikeassa reunassa. Tuullut ei juuri lainkaan ja ilma todella lämmin.

Tosi reippaasti lähti Iitu liikkeelle, lähetys vasempaan takakulmaan ja sieltä se esine löytyi. Hiukan siirryttiin oikealle ja uusi lähetys. Juoksi reippaasti taakse ja oikeaan takakulmaan ja toi esineen. Seuraavalla lähetyksellä löytyi ensimmäinen etuesine. Sitä saikin hiukan etsiä, kun oli piilotettu sammalikkoon. Viimeiselle etuesineelle meni ihan suoraan. Tosi nopea ja nätti suoritus. Tämä on kyllä Iitun lempilaji ja on se siinä aika taitavakin nykyään.

Anski oli tallonut meille 2 janaa. Matkaa ei saatu maaston takia muutamaan metriä enempää, mutta hienosti eteni suoraan ja löysi jäljen. Tosin jatkoi jälkeä nenä pystyssä ja meinasi mennä kepin ohi, hiukan huolimaton siis. Toinen lähetys meni polun yli, se ei Iitua haitannut. Hyvin eteni taas suoraan ja lähti jäljelle, nenä kuitenkin taas pystyssä. Kepin ilmaisi ok.