Eilinen päivä meni nopeasti. Ruoka ei oikein maistunut tai sitten pikkuäijä ei vaan malttanut keskittyä syömiseen. Jotain meni kuitenkin alas. Lunta käytiin ihastelemassa muutamaan otteeseen pihalla ja todella reippaasti poju kulkee perässä. Välillä menee toisten koiruuksien perässä ja välillä tulee mun luokse. Naapurin lapsetkin piti käydä heti moikkaamassa. Herra juoksi täysi heidän luokseen, luuliko siellä olevan tuttuja lapsia? Kiva, että tulee toimeen lasten kanssa, mutta eilen alkoi meidän pihan edessä partioimaan sitten naapuruston lapset. Kukapa sitä pientä pentusta voisi vastustaa?

Illalla käytiin kaupassa ja koirat pääsivät mukaan ajelemaan. Urholla oli mantteli päällä ja hienosti nukkui koko matkan omassa häkissään takapenkillä. Kunhan mies tuosta kasvaa saa siirtyä Iitun kanssa häkkiin taakse ja Elias saa alkaa matkustaa takapenkillä. Elias kun ei kuitenkaan treeneissä kulje mukana.

Mika hitsasi ja maalasi hienon portin Urholle. Siitä Urho kivasti kävelee läpi, ei siis taaskaan mennyt perille, että pentu on pieni ja ristikon välit pitäisi myös olla. Täytyy vähän fiksailla sitä. Taas meni yö nukkuessa, toivottavasti näin jatkuukin. Ensi yönä saavat olla jo keskenään. Kova on poika leikkimään ja puremaan. Sormet ja housun lahkeet ovat kovilla. Tänä aamuna piti oikein pysäyttää herran riehuminen ja pureminen ja siitäkös Urho suivaantui. Vastaan laitettiin kahta kauheammin ja oikein haukun kera. Tapakasvatusta saamme siis harjoittaa päivittäin.

Aamulla Urho sai myös rouhetikun ja sen rouskutteli heti. Täytyy ostaa pieniä puruluita ja paljon, jos vaikka säästyttäisiin suuremmilta tuhoilta. Wilma kissakin laskeutui maantasalle ensimmäisen kerran moikkaamaan Urhoa. Urho katseli kissaa ihmeissään ja tosi varovasti kävi tutustumassa. Wilmaa ei Urho paljoa kiinnostanut, siinä on siis kissa joka on pelännyt koiria aivan kauheasti. Iitu sulatti Wilmankin sydämen. Elias ja Urhokin leikkivät oikein kunnolla, kun Iitu oli hetken yksikseen pihalla. Täytyy katsoa saisinko laitettua videon jonnekin. Päivä kerrallaan elellään ja katsotaan mitä pikkuäijästä tulee.