Pääsiäisen treenirupeama alkoi torstaina agilla. Urho ensin hommiin ja perussarjaa hypittiin. Urho hyppäsi hyvin ja keskittyneesti, eteni suoraan. Toisena harjoituksena otettiin kaarroshyppyä. Kaartaa hyvin, mutta välillä ei meinaisi malttaa odottaa lupaa lähteä liikkeelle. Erikseen otettiin sitten A:ta, rengasta, pussia ja erilaisia putkia. Ja näistä tehtiin myös pientä radan pätkää. Urho oli hyvin kuulolla ja vauhtia riitti.
 
Iitukin pääsi vähän hommiin. Otettiin myös yksittäisiä esteitä: A, pussi, putket, puomi, rengas ja keinu. Keinua ei olla otettu moneen vuoteen, koska Iitu ei siitä ole tykännyt. Aikoinaan kun keinu otettiin harjoitteluun, ei Iitu suostunut menemään enää puomia. No nyt ei ongelmia, tosin laitoin lauantaimakkaraa keinun päähän ja jarrutin itse keinun alas tippumista. Hauskaa Iitulla ainakin oli.
 
Perjantaina tottisteltiin Petikossa Anskin ja Rikun kanssa. Iitun kanssa seuraamista edelleen. Aloitettiin hitaalla kävelyllä ja siitä sitten lähdettiin soveltamaan erilaisilla harjoitteilla. Paremmin hakeutuu oikeaan paikkaan ja kun muistutetaan aluksi miten se homma piti mennä, niin paremmin onnistuu. Luoksetulot läheltä ja kaukaa , ok. Eteenmenossa saimme hinkata seuraamista pariin otteeseen, ettei Iitu edistänyt. Sitten neiti saikin pelata pallolla.
 
Urhon kanssa seuraamista kaavion mukaan ja palkattiin satunnaisesti. Hyvin jaksoi pitkääkin pätkää ilman palkkaa. Jättävät meni mukavasti. Luoksetulot läheltä ja kaukaa, ok. Eteenmeno hieno, ei mitään edistämistä. Paikkamakuussa oli Rikun tehdessä töitä hyvin.
 
Jälkeä ajatellen otettiin esineilmaisut. Urhon maahanmenot nopeita. Huomasimme Iitun ontuvan otettuani sen autosta. Tarkempi tarkastelu osoitti takatassun anturasta lähteneen pienen palasen. Se ei mimmiä haitannut, vaan otettiin asvaltilla ilmaisut. Hyvin onnistui maahanmenot.
 
Lauantaina otettiin vuorostaan esineruutua. Tallottiin leveä suikale, johon laitettiin 6 esinettä. Urho oli toisena vuorossa ja tänään oli hiukan havaittavissa juoksemisen iloa. Tosin kyllä niitä esineitäkin hienosti nousi. Nostatin 5 esinettä ja vauhdilla Urho hoiti palautukset. Iitulla oli tassu paketissa, mutta se ei neidin vauhti haitannut. Nostatin 4 esinettä. Vasemmassa takakulmassa ollutta esinettä Iitu ei noteerannut, vaikka juoksi ihan vierestä ohi. Käytiin siitä sitten hakemassa haju ja hirveällä vauhdilla Iitu kävi vyönpätkän hakemassa, tassutossukin lensi siinä vauhdissa jalasta.
 
Esineiden jälkeen yritettiin vielä haukuttaa Urhoa. Haluaisin saada sen haukkumaan käskystä, jos saisin sillä nostettua sitä tottiksessa. Omin neuvoin en ole Urhoa saanut haukkumaan, joten kokeilimme sitten porukalla. Härnättiin Urho ruualla ja pallolla, mutta ei se poika vaan turhaudu niin, että avaisi suunsa. Helpommin menee piippauksen puolelle kuin haukkumiseksi. Täytyy koittaa kotona päästä palkkaamaan, kun se joskus kotiin tullessani haukkuu.
 
Sunnuntaina taas tottista Kodin1 parkkiksella. Iitulle seuraamista ja käännöksiä. Täytyy muistaa aina aloittaa yhden askeleen etenemisellä, sen jälkeen tuntui Iitu muistavan mitä siltä halutaan. Siirsin myös palkan takataskuun, josko se auttaisi Iitua pysymään taaempana. Saatiin hienoja käännöksiä aikaan ja Iitu käytti takapäätään hyvin. Luoksetulot vielä läheltä ja kaukaa. Kaukaa tulossa hiljensi raviin muutamaa askelta ennen eteen istumista.
 
Urhon kanssa otettiin vähän ”kisanomaista” treeniä. Ilmottauduttiin Anskin ja Rikun kanssa. Muuten ok, mutta kontakti tippuu kun Rikua pitää pitää silmällä. Tästä Urho siirtyi paikkamakuuseen, vaati pari käskyä ennen kuin meni maahan. Pysyi siellä hyvin, kunnes Riku lähti vähän bailaamaan pallon kanssa. Urho nousi, mutta pysyi paikalla. Meni käskystä takaisin maahan ja pysyi hyvin loppu ajan sekä Rikun luoksetulon. Paikkamakuun aikana Urho vaihtoi pari kertaa lonkkaa, nuoleskeli huulia sekä painoi päänsä maahan pari kertaa. Uusi juttu eli vaan lisää harjoitusta ja varmuutta tähän.
 
Kaaviossa kontakti pysyi jo paremmin ja otettiin pitkää pätkää ennen palkkaa. Käännökset ok. Jättävissä istuminen nopea, maahanmenossa jäi seisomaan ja tämä johtui oletettavasti siitä, että liikautin kättäni samalla tavalla kuin seisomisen apuna kun yritin estää käden osumista Urhoon. Toisella kerralla maahanmeno hyvä ja seisominenkin onnistui hienosti. Luoksetulot ok. Ja eteenmeno saatiin kerralla tehtyä. Otettiin vielä toinen ilmottautuminen Rikun kanssa ja nyt kontaktikin pysyi jo paremmin.