Anskin ja Pirjon kanssa pitkästä aikaan Luukissa. Tallottiin 2 suikaletta koiruuksille. Ensimmäisessä suikaleessa Anski näytti esinettä Urholle suikaleen takaosassa ja Anskin tultua pois lähetin Urhon. Jätkä paineli vauhdilla esineelle ja toi sen nätisti.

Toisella suikaleella esine oli jo valmiina. Urho lähti hitaasti liikkeelle ja etsi esinettä läheltä ja suikaleen puolen välin tietämiltä. Kolme lähteystä, mutta ei irronnut taakse ja vaikutti muutenkin ettei ihan hiffanut mitä pitikään tehdä. Käytiin hakemassa haju esineestä ja sitten paineltiinkin täysiä hakemaan esinettä.

Sitten talloin Urholle 60 askeleen suoran peltojäljen. Loppuun kissanruoka pussi, nameja oli 2-3kpl jokaisella askeleella. Urho ajoi jäljen suht hyvin, nenä pysyi paremmin maassa ja se malttoi syödä osan ruuasta. Loppupalkalla kävi maahan käskystä. Nyt täytyy jäljelle hommata jotain todella hyvää herkkua, että nenä pysyy paremmin alhaalla ja jäljestäminen motivoi entisestään.

Iitulla oli molemmissa suikaleissa esineet valmiina. Neidille treeni oli helppo ja se haki esineet vauhdilla ja iloisesti loikkien. Iitu oli ihan kierroksilla ja onnessaan kun pääsi hommiin pitkästä aikaa.

Anski oli tallonut Iitulle kaksi janaa. Molemmilla janoilla liikkeelle lähdöt oli hirveitä ja Iitu höselsi minkä kerkesi. Ei ollut tietoakaan siitä koirasta, joka lähtee janalle hitaasti ja mielialalla onks pakko jos ei halua. Tosin se energia ei suuntautunut janalla ihan niin kuin olisi pitänyt. Aina kun pidättelin Iitua se korjasi suuntansa taas suoraksi. Itse jäljet se  nosti hienosti ja jäljesti nenä maassa, kepit ilmaisi myös todella hyvin.

Saatiin Iitun kanssa myös useampi onnistunut ohitus, kun parkkikselle ilmaantui paljon koiria lenkille tai treenaamaan.