Aamu alkoi Ulla Kaukosen pitämällä hyppyteorialuennolla, joka herätti paljon ajatuksia. Nyt pitäisi päästä Iitun kanssa vielä Ullan pitämälle hyppykurssille. Iituhan on aika hyvä hyppimään, mutta mielenkiinnosta olisi kiva kuulla miten se oikeasti hyppää ja missä olisi vielä kehitettävää. Urhon kanssa nämä hommat on tuttuja Ullan vetämistä agitreeneistä. Hyvin mielenkiintoista.

Illalla alkoi sitten Urhon kanssa HSKP:n tokoilut atd-halilla, tokolupaustenryhmässä. Noh, lupauksista tiedä mitään, mutta siellä oltiin. Meillä kyllä riittää tekemistä, kun tuo tottispuoli on jäänyt hiukan vähemmälle tai oikeastaan ollaan edetty hyvin hitaasti. Aloiteltiin perusasennolla ja seuraamisella. Osassa perusasennoista Urho jää hiukan taakse ja pylly kääntyy sisään ja syynä on mun olkapää jota vedän taakse. Tämä on varmasti jäänyt Iitun kanssa tekemisestä. Saatiin kyllä onnistuneitakin perusasentoja, mutta itse saan olla tarkkana. Seuraamista ollaan tehty tosi lyhyitä pätkiä ja pidemmät pätkät vaatii kyllä vielä paljon treeniä. Namin avulla Urho tekee kyllä mitä vaan. Kehuja Urho sai vasemmalle käännöksistä, joissa käyttää hyvin takapäätä. Oikealle käännökset sitten vaativat vielä hinkkaamista.

Sitten otettiin liikkeestä maahanmenoa ja siitäkin Urho sai hyvää palautetta. Nopea ja suora maahanmeno. Paikkamakuuta otettiin rivissä. Urho meni hyvin maahan, mutta lonkalle ja vähän vinoon. Mulle se kelpaa, kunhan pysyy siellä. Kerran kerkesi nousta makuulta, mutta vein takaisin ja kävin palkkaamassa usein. Vaihtelin etäisyyttä ja loppuajan Urho pysyi hienosti paikoillaan.

Sitten meille näytettiin ruutu ja miten sitä voisi alkaa treenaamaan. Täytyy miettiä Urhon kohdalla miten se oppisi sen parhaiten. Seuraavaksi oli vuorossa hyppy. Hyppy pidettiin matalampana kuin oikeasti pitäisi olla, kun näin halusin. Ekalla lähetin käsiavulla ja käskyllä hypylle, kun arvasin ettei Urho muuten sinne lähtisi. Sain kehotuksen olla käyttämättä käsiapua ja paikalla seisomista pitää treenata. Vetäjämme oli sitten namin kanssa esteen toisella puolella houkuttelemassa Urhoa, että päästäisiin eroon käsiavusta. Kahden toiston jälkeen näin kävikin. Ja erikseen pitäisi treenata itse hyppyä ja erikseen sitten paikalla pysymistä esteen takana.