Agiliitämässä Ullan opeissa. Aloitettiin perussarjalla, jossa hypyt 25cm, paitsi eka 20cm. Urho hiukan väsyneen oloinen, joka siis näkyi hyppytekniikassa. No eipä se ihme ole tällä treenaamisella ja lenkkeilemisellä. Viikonloppuna saa taas huilata kunnolla. Ensiksi liikuin minä ja sitten otettiin uutena asiana semmoinen, että lähdettiin liikkeellee kauempaa ja Urhon piti itse osata arvioida ponnistuskohta. Ihan hyvin onnistui tämä harjoitus. Alastulo harjoituksessa otettiin väliksi 9 askelta ja ihan kivasti meni sekin.

Sitten piti ottaa pientä radan pätkää johon kuului rengas. Aloitettiin takaperinketjuttamalla vikasta esteestä eli renkaasta. Lyhyeltä matkalta rengas onnistui hyvin, mutta kun vähän pidennettiin matkaa osui Urhon peffa hypätessä renkaaseen ja sen jälkeen ei halunnut pidemmältä lähetettynä hypätä rengasta. Läheltä lähetettynä ei ongelmaa. Tämä rengas oli kuulemma pienempi kuin normaali agirengas. Jätettiin rengas sitten hautumaan pienen miehen päähän ja jatkettiin muilla jutuilla.

Keinua otettiin pitkästä aikaa. Ensin alastuloharjoituksia ja 2on 2off, joka onnistuu hyvin. Tosin takapää tarvitsisi vähän lisää hallintaaa, se kun meinasi välillä tipahtaa (tai toinen jalka paremminkin) keinulta. Otettiin keinua myös kokonais suorituksena ja ensin Ulla auttoi pehmentäen keinun tippumista ja sitten keinun alle laitettiin pehmuste ja Urho sai suorittaa keinun itse. Alussa sillä oli vaikeuksia pysyä pamahduksen seurauksena keinulla, mutta se alkoi itse korjaamaan ongelmaa menemällä matalaksi ja joustamalla. Eikä yhtään pelottanut keinun paukkuminen.

Tunnin jälkeen käytiin Trulyn ja Tarjan kanssa palauttavalla lenkillä lähimetsässä.