Luukissa treenaamassa ihanassa vesisateessa. Aloitettiin tarkkuusetsinnällä, kun löydettiin lumeton kohta nurmikolta, 3m x 3m alue sitten  tallottiin. Iitu pääsi ensimmäisenä hommiin. Parkkiksella muistuttelin taas esineen nostolla mitä oltiin menossa tekemään. Aluksi Iitu haahuili ja ylitti alueen muutamaan otteeseen, kunnes hiffasi mitä oltiin tekemässä. Taisi taas alustan vaihto vaikeuttaa treeniä. Eka esine löytyi sitten hetken pyörimisen jälkeen, toinen esine (hylsy) löytyi jo helposti.

Sitten tottisteltiin parkkiksella. Iitun kanssa otin seuraamista ja jättävänä seisomisen. Hyvin meni molemmat. Hinkattiin myös perusasentoa ja käytiin hakemassa häiriötä muista koirista. Iitu katseli perusasennossa Tahvon noutoharjoituksia ja hyvin kesti sen. Sitten otettiin me nouto. Iitu istumaan ja kapula sen eteen, otin pitkän välimatkan ja käskin tuomaan kapulan. Hiukan oli hankalaa kapulan nosto, mutta kehumisten seuraksena lähti sitten tulemaan laukaten. Ehkä hiukan kauas jäi musta, mutta muuten ok. Toiseen suuntaan sama homma, mutta Iitupa ei nostanutkaan kapulaa. Vein koiran takaisin paikalleen ja kutsuin uudestaan nyt nousi kapula helposti ja tuli laukaten, pienellä kannustuksella.

Lopuksi eteenmeno, pallon olin vienyt paikallee treenien aluksi ilman että Iitu sitä näki. Pieni seuraamispätkä ja lähetys, laukaten lähti muttei mitenkään täysiä. Koitettiin sitten perään niin, että Anski puolessa välissä ja heitti pallon eteen lähetettyäni Iitun matkaan. Iitu hiukan ihmetteli tätä juttua, mutta laukaten eteni pallon perään, vaikka se hiukan vinoon lensikin. Viimeiseksi tehtiin niin, että Anski hetsasi Iitua pallolla ja vei sen eteen Iitun nähden. Lähetys paikoiltaan, laukaten lähit muttei vieläkään täysiä, ehkä huono ilma vaikutti asiaan?

Urhon otin hengailemaan parkkikselle ja karvareuhka tietty mukana, jos herra innostuisi leikkimään. Ja herrahan tarttui karvaan ilman mitään riehumista. Otettiin muutama tarttuminen karvaan ja Urho sai voittaa "taistelut". Sitten Urho sai tutustua Bobic ja Jade ausseihin. Urho taisi hiukan ihastua Jadeen (ainakin tajusi sen olevan narttu), vaikka Jade ei kauheasti Urholle lämmennyt .

Treenien päätteeksi vielä Iitun kanssa ampumaan. Sama asetelma kuin aikaisemmilla kerroilla. 2 ekaa paukkua Iitua syöttäen ja 3 sen jälkeen niin, että palkka oli nenän edessä ja vapautus paukun jälkeen. Tällä kertaa selvittiin ilman haukkua. Hiukan Iitu oli levoton ja meinasi piipata, mutta paukkujen jälkeen toimi aivan normaalisti. Hyvä hyvä!