Torstaina päästiin Ullan tunnille agiliitämään. Aloitettiin treenit perussarjalla. Muuten hyppäsi hyvin, mutta mutkitteli matkalla vähän sen mukaan missä rimat oli matalimmalla. Parhaaseen tulokseen päästiin laittamalla rimat ristikkäin ja poitsukin eteni suoraan.

Aloitettiin myös korkeudenarviointi harjoitukset. Ristikot 35cm korkeudella ja vikaa rimaa nosteltiin 40cm -> 50cm ja takaisin alas. Hyppäsi ok, tosin vähän laiskanoloisesti. Avustajan mentyä targetille saatiin poikaan vauhtia (ihmiset on ihania tai ainakin niiden tarjoamat herkut).



Rataharjoituksiin siirryttäessä otin Urholle paikkamakuun n. 5min ja hyvin oli. Omalla vuorollamme otettiin rataa pätkissä. Ensin esteet 1-4, jossa Urho kääntyi hyvin putkeen. 5-10 esteillä 6 putkelta tultaessa poikaa piti herätellä kunnolla käskyllä, että kääntyi 7 putkelle, tässä toimi parhaiten Urhon oma nimi. A:lla oli targetti ja otti kontaktin hienosti. Pöytä oli ekaa kertaa maksikorkeudella ja se aiheutti ajatuskatkoksen, mutta hyvin toimi sitten.