Omatoimi treeniä agihallilla. Urho pääsi ensin hommiin ja aloitettiin set point harjoituksella. Hyvin ja kauniisti hyppäsi, keskittyy suoritukseen. Perussarjalla ei edennyt ihan suoraan, taisi korjata matkalla menoaan ja menohan näytti sitten mutkittelulta. Muuten hyppäsi keskittyneesti. Rimojen asentoa sitten vaihdeltiin niin, että olivat toisesta reunasta ensin ylhäällä ja sitten joka toinen.

Otettiin sitten yksittäisiä esteitä: pussia, putkia ja A:ta. Kivasti meni kaikki ja A:lla otti kontaktit hyvin. Harjoiteltiin myös esteen kiertoa takaa ja sekin tuntui mielessä olevan. Paikkamakuu otettiin pitkästä aikaa ja itse sitten möyrin lattialla ja häiriköin eritavoin. Urho makoili rauhassa ja hiljaa koko ajan.

Iitu pääsi vuorostaan hommiin. Aloitettiin perussarjalla. Hommaa vaikeuttaa edelleen se, kun Iitu hakee kovasti kontaktia. Saatiin kuitenkin onnistuneet hypyt, itsekseen on vaan vaikea katsella koiraa miten koira oikeasti hyppää. Helpon oloista hyppääminen ainakin oli. Setpointilla nostin rimoja 50cm asti ja taas alas ja hyvältä vaikutti Iitun hyppääminen.

Yksittäisistä esteistä otettiin: rengasta, pussia, putkia, puomi, A ja keppejä. Kyllä neiti nautti tekemisestä. Jäätiin tässä vaiheessa yksin halliin ja käveltiin aina välillä pari palauttavaa kierrosta. Keinun, kun vielä Iitulle saisi opetettua ja kepit vaatii hiomista. Kontaktit onnistui targetilla paremmin. Hauskaa oli ainakin kaikilla.