Vapun kunniaksi käytiin tunnin lenkillä metsässä koiruuksien kanssa. Kaikki kolme painelivat menemään onnessaan ja hiki näytti tulevan, kun niin kovasti läähättivät. Sitten ajeltiin Luukkiin, jossa ruohikko oli jo kasvanut kivasti ja sain tehtyä Urholle namiruutuja.

Talloin 3 namiruutua myötätuuleen, Frolicia nameina. Ensin rauhoitin Urhon istumaan ennen paalulle menoa. Nenä toimi kovasti Urholla ja hyvin pysyi alueella. Pari kertaa astui ulos tallatulta alueelta, mutta heti palasi takaisin. Namit imuroi kiitettävästi ja tarkasti. Uskomattoman rauhallisesti äijä toimi ruudussa ahneudestaan huolimatta. Vedin Urhon pois ruudusta niin, että sille jäi hinku ruutuun jääville nameille. Aika hienosuoritus, vaikka syksyllä kerettiin tosiaan yksi ainut namiruutu tekemään.

Iitulle talloin kotipellolle reilun  300 askeleen jäljen. Nameja satunnaisesti ja pätkiä myös ilman nameja. Esineitä jäljellä 3 ja loppupalkkana pallo. Kaksi 90 asteen kulma ja yksi piikki. Paalulta Iitu lähti reippaasti liikkeelle, hetken jäljestettyään häiritsi neitiä joku (muurahainen?) ja pikkasen piti peruutella ja kiertää mut, mutta sitten jäljestys jatkui innokkaasti. Esineet ilmaisi hienosti ja kulmat meni kivasti. Kokonaisuudessaan jälki meni kivasti.