Urho pääsi kyläilemään Remu snautserin luokse siksi aikaa, kun mentiin Iitun kanssa Purinalle tottistelemaan. Niin reippaasti pikkuäijä taas tassutteli vieraaseen paikkaan ja leikit meni kivasti Remun kanssa. Pari Remun omistajan ottamaa kuvaa.

Iitun kanssa Purinalla meni hienosti. Yhtään pörräilyä ei ilmennyt. Häntä nousi jossain ohituksissa, mutta mun murahduksesta häntä laski heti. Iitu oli myös vapaana treenien ajan, eikä tällöin välittänyt vieraista koirista ollenkaan. Seuraamista otettiin ja välillä meni paremmin, välillä huonommin. Käännökset olivat kuitenkin hienoja ja takapää pysyi hyvin mukana.

Noudoissa edelleen haukkuu kapulalle päästyään. Tehtiin sitäkin, että jätin kapulan Iitun eteen ja toi siitä sen mulle. Tällöin ei hauku eli kapulalle juoksu taitaa kiihdyttää neitiä? Jättävissä ensin istuminen, joka meni ok. Sitten seisominen, joka meni ensimmäisellä kerralla istumiseksi ja toisella seisomiseksi. Näitä täytyy sekotella, että oikeasti kuuntelee mitä liikettä vaaditaan.

Maahan meno ok. Kaukoissa vähitellen pidensin matkaa 10 askeleeseen ja hyvin onnistui. Paikkamakuuta pari 3min. jaksoa. Lopuksi tehtiin vielä agi hyppyjä, putkea ja a-estettä. Näitä kun aletaan tekemään alkaa Iitusta löytymään ääntä. Ei vaan pieni koira kykene olemaan hiljaa agiliitäessään. Luoksetulosa laukaten, palkkaus taakse. Eteenmenossa laukaten pallolle. Oikein hyvää häiriötreeniä Iitulle ja käytös sen kuin paranee. Iitustahan saa olla oikein ylpeä! Ensi viikolla taitaa Urhokin päästä Purinalle, siellä pitäisi olla staffipentu Mimmi, jonka kanssa pääsisi leikkimään.