Perjantaina Anskin kanssa Luukissa ampumassa Iitu. Aloitettiin paukuilla seuraamisessa ja siinä Iitu ei reagoinut kuin pienellä askeleen vaihdolla. Itse seuraaminen oli taas paljon parempaa. Sitten paikkamakuuseen, jossa piippaili aluksi. Tämän jälkeen otettiin jättäviä ja se seisominen takkuaa, tarjosi usein siis istumista. Saatiin kuitenkin onnistumisiakin.

Toisella paikkamakuulla taas piippasi hiukan aluksi ja sitten saatiinkin ampua urakalla. Haukahti pari kertaa, aina jos tuli pidempi tauko lataamisen takia. Muuten piippasi, kerran ryömikin ja kävin palauttamassa takaisin oikealle paikalle. Vihdoin viimein oli neiti hiljaa ja sain käytyä vapauttamassa sen. Otettiin taas liikkeestä seisomista ja vauhtiluoksetuloja. Lopuksi vielä paikkamakuu ilman ampumista, jossa sitten pelleiltiinkin jo maahanmenon yhteydessä eli käväisi maassa ja pomppasi takaisin istumaan tai sitten meni ihan vinoon makuulle. Viimein onnistunut maahanmeno ja sitten odoteltiin, että neiti malttaa olla hipihiljaa. Pikkaset piipitykset jätettäessä.

Urho pääsi tutustumaan Riku malikkaan ja hienosti poika kyllä käyttäytyy. Rikuhan on vasta 8vko ja vähän jänskätti isoa Urhoa. Iitu sai myös Rikua tuoksutella.

Illalla ajeltiin vielä hallille ja vesisateessa käytiin ensin lenkillä. Iitu pääsi ensin hommiin ja Koda oli Iitulla häiriönä. Perussettiä otettiin ja tietty sitä liikkeestä seisomista, jossa edelleen aluksi tarjoiltiin istumista. Saatiin kyllä niitä onnistumisiakin. Ruutua otettiin ja siinä Iitulla on vaikeuksia lähteä liikkelle ilman käsiapua. Kova hinku on pallolle, mutta jostain syystä ei ruutu käskyllä irtoa. Viimeisellä suorituksella saatiin sitten onnistuminen ilman käsiapuakin. Lopuksi otettiin agia Iitun kanssa ja neiti teki hommat innoissaan ja jopa ilman haukkua! Kontaktit otti targetin avulla.

Urhon kanssa sitten jatkettiin harjoituksia niin, että nami on taskussa ja se tulee hommiin mukaan vasta naksun jälkeen. Ja hyvinhän tämä tuntuu toimivan. Perusasentoon tuleminen jää välillä vinoksi, mutta yrittää kuitenkin tarjota käskystä jotain sen tapaista. Seuraaminen menee jo kivasti ja saatiin otettua käännöksiäkin ilman nami apua. Jättävistä maa ja seiso menee hienosti, mutta istuminen on epävarmaa. Toko alohypykin onnistui ilman targettia. Luoksetulossa jäi hienosti odottamaan ja vauhdilla tuli. Eli itseltä vaati taas vähän rohkaisua jättää namiavut ja houkuttelut vähemmälle, nytpä joutuu poika vähän enemmän käyttämään päätään. Ruutua otettiin myös namipurkilla ja hyvin se poika sinne irtosi, otettiin myös näyttöruutuna läheltä, mutta se on hankalampi juttu.

Lauantaina ajeltiin Antskogiin vanhempieni luokse ja Urho pääsi tutustumaan Tiuku lapukkaan. Olikin ihana neitokainen ja kyllä sitä painittiin ja juostiin. Vauhtia tuntui välillä ollevan liikaakin. Vierailun päätteeksi käytiin metsässä vielä lenkillä porukalla ja olipas Urholla ihana päivä.

Sunnuntaina sai Urho ja Iitu molemmat taas tutustua Rikuun. Ja Rikukin jo vähän kiinnostui ausseista. Iitu oli hiukan hämillisen oloinen, kun Riku lipaisi kuonosta. Mutta käyttäytyi todella hienosti.

Parkkiksella sitten Iitu pääsi ryhmäpaikkamakuuseen vieraan bortsun ja kelpien väliin. Maahanmeno oli vino, jonka korjasin ja sitten Iitu olikin rauhallisen ja tyynenoloisena koko paikkamakuun. Kävin välillä piilossa, mutta se ei Iituun vaikuttanut. Sitten hinkkailtiin taas seisomista ja kyllä se vaikeaa taas tuntui olevan. Saatiin sentään onnistumisiakin. Kaukot meni hienosti, nouto ok ja seuraaminenkin oli taas kivanoloista. Kotona otin sitten vielä seisomista ihan toko liikkeenä ja se onnistui pari kertaa peräkkäin alusta loppuun. Sitten kierrettiin kaivoa ja välillä pysäyttelin ja välillä otettiin vaan läpi juoksuja. Kivaa oli Iitulla.

Urho sai kanssa tottistella Luukin parkiksella, eikä sitä haitannut häiriöt ollenkaan. Perusasennossa tarjoaa välillä vähän sinne päin, mutta seuraaminen on aika kivan oloista. Käännöksetkin oonnistuvat ja jättävistä maa ja seiso on hienoja, mutta istuminen vaatii vielä apua. Luoksetulo otettiin loppuun ja se oli vauhdikas.