Luukissa Anskin ja Pirjon kanssa treenailemassa. Aloitettiin tarkkuusetsinnällä ja tallottiin metsään 3x3m alue. Iitu toka vikana vuorossa. Ensimmäinen esine oli metallinen pullonkorkki, joka löytyi aika helposti. Kivasti pysyi alueella ja teki töitä. Toinen esine oli hylsy, josta Iitu saikin hajun, mutta taisi vaan nopeasti hajun paikkeilta napata ensimmäisen suuhun sopivan tavaran ja toi kävyn. Uusi lähetys naurua pidellen ja neiti teki kyllä töitä ja etsi esinettä, mutta mielenosoitukseksi? pissasi sitten ruutuun. Ja koira oli kyllä lenkitetty ja juuri pissatettu ennen ruutuun menoa. Löytyihän se oikeakin esine sieltä ruudusta ja nätisti toi pienen pienen hylsyn.

Sitten tottisteltiin. Aluksi eteenmeno, jossa vein pallon Iitun nähden ämpärin päälle.  Laukaten pallolle ja pienen leikkimisen jälkee jätin pallon ämpärin päälle. Tehtiin sitten seuraamista ja liikkeestä istumista, joka ei tänäänkään onnistunut. Iitu tarjosi joko seisomista tai maahan menoa. Lopulta onnistui helpotettuna. Nouto ok ja luoksetulo eteenmeno palkan luokse ok. Näytin eteenmeno palkan ja sitten seuraamisesta eteenmeno laukaten. Urho pääsi vuorostaan leikkimään ja taas kivasti tarttui kanidummyyn. Kerran toi dummyn minulle, mutta sitten lähti lelun kanssa huitelemaan omiaan.

Ampuminen otettiin molemmille ja Urholle syöttelin nameja paukkujen aikana. Poika ei reagoinut ollenkaan. Hieno juttu! Iitun kanssa sitten pari ekaa paukkua syöttäen, ei reagointia. Loput paukut niin, että palkka edessä ja joutui odottamaan. Minä kyykyssä vieressä. Tällä kertaa taas piippasi malttamattomana päästäkseen syömään muutaman kerran hiljaa. Ei kuitenkaan reagoinut paukkuihin mitenkään ja toimintakyky normaali harjoituksen jälkeen.