Aamusta taas Anskin kanssa Luukissa ottamassa janatreeniä. Tallottiin toisillemme 2 janaa. Talloin myös Urholle n. 20m metsäjäljen, nameja joka askeleella. Ajettiin ensin tuo Urhon jälki.

Hyvin nosti jäljen paalulta ja tarkasti teki työtä, vaikka jälki alkoi ekan kerran ilman namisuikaletta. Eteni rauhallisesti, yhtä reippaampaa rykäisyä huolimatta ja pientä haahuilua polun ylityksessä, mutta sen jälkeen ottikin jokaisen askeleen todella tarkasti. Tosi hieno suoritus pikkumieheltä.

Iitun janatreeni olikin sitten mielenkiintoinen. Herättelin taas patukalla neitokaista. Lähetys ja heti kaarto oikealle, vaikka nenä osoittikin suoraan lähetyksessä. Uusi yritys ja nyt neiti eteni suoraan jäljelle asti (n. 30m) nosti sen, mutta kääntyi yht'äkkiä ympäri ja alkoi haahuilemaan, kiihtyi ja nuuski todella tarkasti maata. Hetken pyörittyään otti jäljen uudestaan ja ilmaisi kepin hienosti.

Toisella janalla oli ihan kiihdyksissä, eikä lähetyksistä tullut mitään. Pää kääntyi koko ajan vasemmalle ja jokin veti sinne kovasti neitokaista. Lyhennettiin janaa ja viimein etenikin suoraan ja nosti jäljen ja ilmaisi kepin hyvin. Olisiko ollut jotain riistan hajuja, kun Iitu reagoi niin voimakkaasti. Ei ole kyllä sen tapaista ollenkaan. Nautiskeltiin sitten aamukahvit parkissa ja siirryttiin kentälle ampumaan.

Ensin muutama paukku seuraamisessa, ei reagointia. Sitten maahan jättöjä ja osalla paukkuja, osalla ei. Tänään neiti ei piipannut ollenkaan, muutama hiljainen haukahdus tuli muutaman paukun välissä. Viimeisellä yrittämällä saatiin 2 täysin hiljaista ampumista. Sen jälkeen otettin vielä maahanmeno, josta patukka palkaksi. Tahvo oli taas häiriköimässä kentällä.