Golf kentän parkkiksella tottistelemassa. Urho pääsi ensin hommiin ja aloitettiin keppitreenillä. Tiputin hiekkatielle keppejä ja niitä piti sitten ilmaista. Vaikka Urho ilmaisee jäljellä kepit maahanmenemällä yritti se taas ottaa keppejä suuhun. Ei muuta kuin jarruttelemaan ja maahan käsky ja siitä se sitten lähtikin. Saatiinkin pienen muistuttelun jälkeen monta onnistunutta keppi-ilmaisua.

Sitten tottisteltiin ja otettiin perusasentoon tulemista ja seuraamista. Seuraaminen menee kai ihan ok, palkkasin lähinnä pysähtymisistä, jolloin tiedän Urhon varmasti olevan suorassa. Perusasentoon tulee välillä ihan vähän eteen ja tätä on yritetty korjata. Intoa pojalla riittää.

Iitun kanssa otettiin toko juttuja. Merkki menee jo kivasti, kaukoissa hiotaan edelleen oikeita liikeratoja (tähän on syynä varmasti vähäinen harjoittelu). Tunnarissa haetutin ensin pelkän oman ja sitten laitoin vieraat kapulat molemmin puolin omia. Toi oman molemmilla kerroilla ja näytti käyttävän nenäänsä. Luoksetulo ei tapahtunut ihan täysiä, mutta laukaten kuitenkin.