Anskin ja Rikun seurassa käytiin päästelemässä pahimmat höyryt koirista Luukin lenkillä. Siitä jatkettiin tottistelua. Ilma oli kylmä ja tuuli lisäsi sormien jäätymistä mukavasti.

Iitu sai aloittaa ja imuttaen taas seuraamista. Hyvin saatiin naksuteltua ja kättäkin nosteltua, neiti pysyi suorassa. Käännöksissä oikealle kääntymiset parempia, mutta vasemmatkin ihan ok. Pyörittiin myös paikalla ja siinä pysytteli oikealla kohdalla hienosti.

Pari luoksetuloa läheltä namilla palkaten ok ja sitten pitemmältä. Iitu tuli laukaten ja ihan eteen istumaan. Nami toimii siis paremmin tässä kuin lelupalkka. Eteenmeno imuttamisesta ja Anski vei pallon. Nyt tiesi mitä tekee ja hyvin irtosi pallolle.

Urhon kanssa seuraamista. Truly ihanainen oli ennen Urhoa hommissa ja Urhon nenähän liimautui ensin maahan. Virittely sanasta kuitenkin terästäytyi ja alkoi hommiin. Muutamia kertoja jouduin muistuttamaan, että nyt tehdään töitä eikä haaveilla naisista ja hommahan pelitti. Urho teki tosi hyvää seuraamista ja käännöksiä. Henkilöryhmässä teki myös kivasti töitä.

Jättävissä nopea istuminen ja se sai riittää siitä. Maahanmeno myös nopea. Seisomisessa tarjosi taas istumista ja ensi kerralla pitää itse muistaa, että antaa avun vasemmalla kädellä kuonon päälle, sitten toimi seisominenkin.

Pari luoksetuloa läheltä ja sitten kauempaa. Samaan aikaan parkkikselle tuli pari setteriä joita Urho vilaisi, mutta ei ottanut niistä sen kummempaa häiriötä. Hienosti malttoi odottaa makuulla kutsua ja sitten tultiinkin vauhdilla. Aika näyttävän näköinen luosketulo on kyllä Urholla. Loppuun vielä eteenmeno kontaktista, joka oli myös vauhdikas ja suora.

Urho on kyllä ihana, kun ei sinällään välitä vieraista koirista. Ei sillä ole tarvetta mennä niitä moikkailemaan tai äijäillä niille. Luottavainen ja itsevarma poitsu.