Torstaina Urho pääsi peesari hommiin avustajakoirakon avuksi. Ensin häiriköitiin ja Urhohan hoiti hienosti sen homman. Otettiin ohituksia ja sitten pojat pääsivät leikkimään vapaana. Vauhtia riitti ja Urho teki lähempää tuttavuutta myös avustettavaamme sähköpyörätuolista huolimatta. Urho kävi käskystä sylissä ja pusutteli kovasti. Eron hetki oli vaikea ja Urho olisi mielellään jatkanut leikkimistä vielä pidenmpään.

Perjantaina sitten Luukkiin töiden jälkeen ja ammuttiin Iitulle seuraamisen yhteydessä. Tällä kertaa neiti oli aika rauhallisen oloinen, eikä ainakaan kauemmas näkynyt minkäänlaista reagointia paukkuun. Itse kuulin Iitulta pienet piip äänet paukkujen jälkeen. Paikkamakuussa pysyi hyvin Anskin häiriköinti yrityksistä huolimatta. Sitten taas porukalla lenkille Iitun, Urhon ja Rikun voimin. Kolmikko paineli menemään ja leikkivätkin jo kunnolla. Riku muistaa vielä Iitun pomottamiset ja kunnioittaa sitä selvästi, mutta Iitu alkaa jo pehmetä Rikulle. Saipa kolmikko aikaan jopa vetoleikin lelulla ja siinä oltiin jo todella lähellä toisiaan. Iitulla ja RIkulla samantapainen leikkityylikin, joten eiköhän se yhteinen sävel sieltä löydy kunhan jatketaan treffailua säännöllisesti.

Illalla ajeltiin vielä halille. Iitu pääsi ensin hommiin. Otettiin seuraamista, tunnarin etsimistä, jättäviä, kosketusalustaa, vauhtilähtöjä, metallinouto ja kaukoja. Kaikki meni suht ok, tunnaria Iitu etsi selvästi hajun perusteella ja kosketusalustalle paineltiin kovaa. Iitu ei huomannut muita ollenkaan ympärillään, kun keskittyi niin tekemiseen.

Urholle samantapaista treeniä. Se etsii myös tunnaria hajunperusteella ja kosketusalustalle mennään ihan täysiä, samoin kuin luoksetulossa. Keskittymiskyky on paljon parempi aikaisempaan nähden ja saatiin hiljainen 2min paikkamakuu, kävin tosin pari kertaa palkkaamassa. Nouto ja kapulankantelu ok, paitsi lupaa lähteä kapulalle on vaikeaa odotella. Alohyppy otettiin myös ja sekin ok.

Sunnuntaina aloitettiin sitten ulkotottistelu ryhmän kanssa. Luukin parkkiksella oltiin ja se olikin sulanut tosi kivasti. Urhon kanssa ensin seuraamista ja henkilöryhmää. Paria rykäisyä lukuunottamatta saatiin monta hienoa ohitusta ja pystyttiin istumaan ihan ihmisten viereenkin.  Ruutu otettiin taas ohjelmaan ja nyt tehtiin niin, että kävin näyttämässä ruutua ja lähetin Urhon sitten itse seisten ruudun vieressä. Ja tämähän toimi, koitetaan nyt tällä sitten jatkaa. Tunnaria lumihankeen piilotettuna ja sieltä se vaan etsitään. Tasamaa nouto 650g ja lähdön odottelu vaikeaa, muuten ok. Eteen tulemista pitää harjoitella ja alkaa pikku hiljaa hävittämään käsiapua.

Iitun kanssa otettiin seuraamista ja askelsiirtymiä sivuille sekä peruuttamista. Onnistuin tallomaan Iitun tassulle ja siitähän seurasi huuto. Ihme kyllä Iitu tuli heti takaisin sivulle ja saatiin jatkettua hommaa. Ruutua otettiin sitten niin, että vein lelun sinne ja sillä otettiin lähetyksiä. Sitten yksi ilman lelua ja loppuun vielä lelun kanssa ja toimi. Lelun ollessa ruudussa Iitu irtoaa varmemmin ja tähän auttoi myös hetsaaminen missä, missä. Tunnaria etsi lumihangesta ja pitäisi varmaan koittaa miten erotteleminen onnistuu vieraista kapuloista. Muutama jättävä ja sitten vielä metallinouto ja vapautus patukalle.

Urho pääsi lopuksi vielä koittamaan "viestiä". Juoksutettiin poikaa siis Tarjan ja mun välillä. Paremmin irtosi Tarjalle, mutta vauhtiin päästyään paineli kyllä täytiä molempiin suuntiin. Mene käsky otettiin tähän käyttöön, josko päästäisiin tätä hommaa treenailemaan enemmänkin.