Anskin kanssa Petikossa. Urho aloitti hommat ja hienosti aloittikin, kun olin tarkkana heti alusta alkaen. Seuraaminen on vietikästä alusta alkaen erilaisista häiriöistä huolimatta. Jättävissä istu/maa ok, seisomisessa tarjosi ensin istumista, mutta sitten taas homma pelitti, kun keskityin käskyttämiseen. Harjoiteltiin ylösnousemisia maasta ja poitsuhan alkoi ennakoimaan oikein kovasti. Harjoiteltiin sitten vaan maassa pysymistä.

Iitun kanssa hinkkailtiin seuraamista. Loppua kohden parani suorassa pysyminen ja Iitu on alkanut hakemaan oikeaa paikkaa paremmin. Hidas kävely on parasta ja siitä lähdettiin taas liikkeelle ja siirtämään sitä muihinkin nopeuksiin. Kovasti Iitu hakee katsekontaktia, jonka seurauksena meinaa aueta. Harjoiteltiinkin erikseen yhden ja kahden askeleen seuraamista niin, että katselin oikealle ja Iitun olisi mahdotonta saada katsekontaktia aikaan. Enpä olisi uskonut, että kontaktin pidostakin tulee tällainen ongelma. Täytyy vaan opettaa, ettei tarvitse tuijottaa silmiin, vaan vähempikin riittää. Loppuun luoksetulo, joka oli vauhdikas.

Urho pääsi vielä toisen kerran hommiin. Ensin Rikun kanssa ilmottautuminen tolpalle ja hyvin meni. Sitten Riku meni makoilemaan ja otettiin ensin vähän seuraamista, sitten lähiluoksetuloja ok ja lopuksi vauhtiluoksetulo. Sen jälkeen Urho makuulle ja Riku häiriköimään. Riku teki samat liikkeet ja Urho pysyi hyvin massa.

Vielä jälkeä ajatellen esineilmaisut molemmille. Urho hiffasi homman nopeasti ja teki tosi nopeita ilmaisuja maahan menemällä. Iitu ei oikein hiffannut, että mitä tehtiin ja kun Anski piti esineistä kiinni oli Iitu ihan liekeissä ja hyppi ja pomppi minkä kerkesi Anskia kohti. Pari onnistunuttakin ilmaisua saatiin, kun esineellä ei ollut ketään.

Eläinlääkäri soitti kertoi Iitun labratulokset, joissa ei mitään ihmeellistä ollut. Joku arvo oli matalampi kuin olisi pitänyt, mutta sitä ei ell pitänyt huolestuttavana. Oletti sen olevan sattumaa. Labratulokset pitäisi tulla vielä sähköpostilla, jotta saan tarkennettua mistä arvosta oli kyse, liittyi jotenkin lihasten toimintaan tai jotain?