Anskin kanssa Luukissa taas yksityisopetuksessa =). Talloin Urholle pelolle 210 askeleen jäljen, jossa nameja olis joka askelella kasoina tai 1-2kpl. Jätkällä oli hirveä hinku jäljestää ja namit syötiin aika tarkkaan. Nenä pysyi hyvin alhaalla, mutta kiire tuntui pojalla olevan ja välillä vauhtia oli liikaa. Urho ei kuitenkaan välittänyt pidättelyistä eli jäänyt istumaan tai tehnyt muuta sijaistoimintaa. Loppupalkalla meni maahan, mutta hieman vinoon kääntyen taaksepäin. Korjasi kuitenkin asentoaan, kun menin antamaan palkan kiposta.

Iitulle mentiin sitten ampumaan kentälle ja aika täpinöissä tyttönen oli. Seuraaminen ei ollut kaunista katseltavaa ja kentän ohi meni haukkuvia koiria, jotka taisivat kuumentaa Iitua vaikka kestikin sen häiriön ilman räyhäämistä. Seuraamisessa edisti ja poikitti. Koirien mentyä kentän ohi vein Iitun paikkamakuuseen. Piipitystä kuului läpi ampumisen ja ekalla paukulla piti myös haukahtaa. Viimeistä paukkua ennen ja jälkeen oli aivan hiljaa, ammuttiin 5 laukausta.

Sitten ampuja seuraamisesta. Seuraaminen oli edelleen huonoa, paitsi perusasennot olivat suoria. Ekalla paukulla pomppasi taas ilmaan, muilla ei reagoinut. Ja mitä useampi paukku ammuttiin sen paremmin homma meni. Paukkujen jälkeen jatkoni seuraamista ja välillä neidin piti pompata suoraan ylös täpinöissään. Käännöksetkään eivät oikeastaan parantaneet seuraamista. Otin vielä toisen paikkamakuun ilman paukkuja ja nyt neiti jäi hiljaa makoilemaan aloilleen ja siellä pysyi hiljaa koko ajan. Oliko saanut purettua pahimpia höyryjään vai minkä takia malttoi nyt olla hiljaa? Mietiskelin tiedostaako Iitu itse piippailunsa vai hakeeko se sillä huomiota vai mikä on homman nimi? Taitaa jäädä arvoitukseksi tämä homma...

Lopuksi otin vielä hyppynoudot patukalla ja ne meni hienosti. Pari vauhtiluoksetuloa ja nekin onnistuivat. Otettiin sitten vielä peruuttamista ja saatiin vinkki, että kun Iitu lähtee edistämään otankin askeleen taaksepäin niin että Iitu joutuu peruuttamaan ja kun siirtyy oikealle paikalle palkka. Kokeiltiin pari kertaa ja vaikutti ihan hyvältä jutulta. Luoksetulo vielä loppuun ja neiti lähti täysiä tulemaan ja tuli ihan loppuun asti ennen kuin vapautin ja palkkasin taakseni.