Aamusta pakkasta oli -23 astetta. Lähdettiin sitten lähimetsään lauman kanssa lenkkeilemään, kun pidemmälle ei pakkasen takia viitsitty lähteä. Pari kuvaa lenkiltä.

Illalla ajeltiin Purinalle. Iitu ensin hommiin. Perusjuttuja tehtiin. Iitulta meni pasmat sekaisin seuraamisessa, kun toiset siirtelivät esteitä. Kyllä Iitukin sitten välillä  näköjään ottaa helposti häiriötä. Jättävät meni muuten ok, mutta tarjosi taas ensin seisomista istumisen sijasta. Paikkamakuu otettiin porukalla 1min ja hienosti meni. Agijuttuja tehtiin myös. Iitu on siitä hauska agissa, että olettaa itse tietävän miten rata menee, eikä välillä malta kuunnella ollenkaan mille esteelle pitäsi mennä. Ja kun rataa on tehty muutaman kerran menisi sen varmaan yksikseenkin läpi. Hupiahan tuo agi meille molemmille on. Tokohyppy ottiin myös ja siinä Iitu meni istumaan ennen käskyn saatuaan mun päästyä sen viereen. Täytyy jonkin aikaa palkata pelkästä seisomisesta.

Urho oikein veti päästäkseen haliin. Siellä on tainnut olla aika kivaa pikkuäijällä. Perusasentoa hinkkailtiin ja imuttaen seuraamista. Toinen on niin tärkeänä tekemässä tottista, eikä sillä hetkellä välitä häiriöistä mitään kun pääsee hommiin. Istu-seiso-maa settiä otettiin myös. Naksuttelin myös hanskan nostamista ja niin se Urho vaan jatkoi siitä mihin oli päästy kotona eli heti kun hanskan nakkasin maahan meni nostamaan sen. Aika hyvin tuo naksu toimii Urholla. Urho pääsi myös moikkailemaan muita koiria.