Urho sai pitää huilipäivän ja Iitu lähti Luukkiin tokoilemaan. Minna käskytti meille seuraamiset ja suht hyvin meni. Perusasennoissa jäi auki, mutta parin korjaamisen jälkeen suoristi itse itsensä. Ruutu otettiin niin, että Annika näytti ruudun ja Iituhan paineli sinne täysiä ja pysähtyi "seis" käskystä. Hiukan meni pitkäksi, kun en tajunnut antaa käskyä aikaisemmin. Kutsuin tule ja pysäytin uudeestaan, nyt keskelle ruutua, josta patukka lensi.

Jättävät onnistuivat hyvin, kun kerroin mitä seuraavaksi vuorossa. Tein myös jättäviä itse peruuttamalla ja käsky/käsiapu, jonka seurauksena liikkeet nopeutuivatkin. Peruutin itse myös juoksemalla, jota ei ollakaan aikaisemmin tehty.

Kaukoja läheltä liikerataharjoituksena ja kivasti toimii, en kuitenkaan enää auttanut kädellä. Luoksetuloja parin askeleen päästä istumasta ja maasta ja Iitu tulee kyllä paremmin lähelle kuin aikaisemmin.

Tämän jälkeen tallottiin ruutu, joka oli täyssyvä, mutta normaalia kapeampi. Iitulle oli viety 3 vierasta esinettä, molempiin takakulmiin sekä keskelle keskelle. Lähetin oikeaan takakulmaan, mutta siitä Iitu kaarsi vasempaan takakulmaan tuoden sieltä esineen. Lähetin sitten keskeltä ruutua ja vaikka vauhtia oli reilusti, sai Iitu hajun keskiesineestä ja pysähtyi kuin seinään etsien esineen. Viimeiselle lähetin suht keskeltä oikealle takakulmaan ja sinne neiti meni, mutta esinettä sai hetken etsiä, kun se oli pyynnöstä laitettu vähän jemmaan kannon taakse. Sieltä se viimeinenkin löytyi pienen etsimisen ja tarkentamisen jälkeen.