Oltiin Petikossa tottistelemassa ja tänään ehkä tapahtui jonkilainen ahaa elämys. Iitun kanssa aloitettiin seuraamisella ja jätettiin imuttaminen kokonaan pois. Hakeutui hyvin perusasentoon kiertäen, välillä jäi turhan eteen jolloin uutta käskyä ja neitihän korjasi paikkansa taaemmas. Saatiin suoria seuraamispätkiä ja hitaassa seuraamisessa Iitu toimi parhaiten. Aletaan nyt hakemaan sen kautta suoraa seuraamista ja vaihtelemaan nopeutta. Täyskäännöskin onnistui hienosti hitaammin tehden, Iitu pysyi paremmin mukana. Luoksetuloja otettiin läheltä saaliilla ja se toimi. Vauhtiluoksetulossa otin palkan pian näkyviin kutsuin lisää, näin saatiin vauhti pysymään koko ajan hyvänä. Lopuksi Iitu pääsi vielä paikkamakuuseen, siksi aikaa kun otettiin Riku ja Urho ilmottautumiseen sekä Rikun seuraamisen ajaksi. Hyvin pysyi tyttö, vaikka Riku kävi palkkaamassa itseään juoksemassa pallon kanssa.

Urhon kanssa aloitettiin ilmottautumisella, joka meni ok. Kontaktin pito on vaikeaa, mutta muuten pysyi hyvin vierellä. Sitten hetkeksi odottelemaan vielä vuoroaan autoon. Toisella kiekalla otin Urhon autosta hallitusti ulos ja istutin auton viereen. Siitä sitten lähdettiin ottamaan seuraamista. Urho oli alusta lähtien jännittynyt ja hyvällä vietillä. Saatiin tosi hienoja seuraamispätkiä vaihdellen häiriöitä. Pysähdyksetkin onnistuivat hyvin, samoin käännökset. Tulin siihen johtopäätökseen, että Urho otetaan jatkossakin autosta hallitusti ja käskytetään koko ajan, ettei jää aikaa "hölmöillä". Ainakin tänään tällä tuntui olevan vaikutusta.

Jättävät meni paremmin. Istumista pari kertaa, joista toinen kerta nopeampi. Maahanmeno oli Urho nopein. Seisomisessa tarjosi taas aluksi väärin, mutta äänensävyn ja avun jälkeen saatiin hieno pysähtyminen ja viimeisenä myös ilman apua. Oman äänenkäytön kanssa pitää olla tarkkana. Luoksetuloja läheltä, ok. Ei minkäälaista kosketusta, vaikka otin pallolle. Vauhti luoksetulossa nousi ensimmäisellä kerralla ennen kuin kerkesin kovin kauas. Uudelleen maahan ja uusi yritys niin, että kävin välissä palkkaamassa. Sen jälkeen saatiinkin vauhdikas ja suora luoksetulo ilman eteen tulemista.

Paikkamakuussa Riku häiriköimässä. Rikun seuraamisesta Urho ei välittänyt mitään pysyi hyvin paikoillaan. Otettiin ensimmäistä kertaa paikkamakuussa luoksetulo. Anskin kutsu oli hyvin iloinen, eikä Urho sitä pystynyt vastustamaan. Ei varmaan tajunnut koko asiaa. Toisella kerralla pysyi hyvin, kävin palkkaamassa ja samalla tiputin rintataskusta nameja Urhon eteen. Olin katsovinani, ettei nameja jäänyt, mutta niin se poika nousi ylös nameja syömään. Argh, ihan oma moka. Laitoin sitten vielä hetkeksi paikkamakuuseen ja rauhallisen suorituksen jälkeen kävin palkkaamassa.

Sitten häiriköitiin Rikun paikkamakuuta seuraamisella sekä luoksetulolla ja leikkimisellä. Otettiin vielä pari sivulle nousemista makuulta. Namin avulla Urho nousi hyvin perusasentoon. Tosi hyvä fiilis jäi tästä treenikerrasta.