Aamu alkoi Luukissa ampumisen ja esineruudun merkeissä Anskin ja Pirjon seurassa. Siirryttiin kentälle Bobicin tullessa meille häiriökoiraksi mukaan, tosin Iitu tunnisti heti Bobicin eikä siitä oikeastaan välittänyt. Otettiin vähän seuraamista ja neiti aukesi niin kovasti, että. Hidas seuraaminen vain pahensi asiaa, joten aloin korjaamaan takapäätä suorempaan pienellä kosketuksella takapäähän. Seuraaminen paranikin ja Anski ampui 2 paukkua meidän mennessä hänestä pois päin, eikä Iitu reagoinut mitenkään. Sitten vähän leikkiä väliin ja 2 paukkua Iitun ollessa paikkamakuussa, eikä nytkään mitään reagointia. Iitu sai vielä hetken makoilla, kun Bobic otti henkilöryhmää. Wautsi wau neidin olemista kentällä, ei tietoakaan ärsyyntyneisyydestä paukkujen yhteydessä. Otettiin vielä jättävät niin, että tein muistutukset tulevista liikkeistä ja hienosti onnistuivat kaikki 3.

Tallottiin 3 suikaletta ja jokaisessa esine takana. Urho pääsi Rikun jälkeen etsiskelemään esineitä ja Rikun hajut vähän sekoittivat nuoren herran keskittymiskykyä. Lähdöt eivät olleet mitenkään tykinsuusta, vaan pientä haihattelua, mutta aina mieleen muistui mitä oltiin tekemässä ja niin se Urho kävi joka suikaleelta nostamassa esineen. Hieno suoritus tauon jäljiltä ja esineet oli siis valmiina jo suikaleilla.

Iitu pääsi viimeisenä hakeamaan esineitä ja Iitulle laiteltiinkin vähän vaikeampia tavaroita. Kahdesta ekasta suikaleesta esineet nousi helposti ja kolmannessa oli muovinen kova esine, jonka Iitu kävi haistamassa katsoi minuun yök-ilme kasvoilla ja jatkoi toisen esineen etsimistä. Siinä vaiheessa sitten tuli 3 vierasta koiraa etsintä alueelle ja kutsuin Iitun luokse. Koirat kyllä ärsyttivät Iitua, mutta kuuliaisesti tuli luokse ja odoteltiin koirien poistumista alueelta. Vähän piti hajua ottaa koirista, kun lähetin sen hakeaman viimeisen esineen, mutta jätti sitten koirat ja haki sen ällöttävän kovan esineen. Hieno suoritus Iitultakin.

Illalla vielä mentiin tokoilemaan sirkuskentälle  ja saatiin Iitun kanssa yksityisopetusta pulmiimme Minnalta. Aloitettiin tunnarilla ja ensin Iitu sai hakea oman kapulan puun takaa. Sitten Minna laittoi kasan omia kapuloitaan Iitun kapulan taakse. Iitu kävi nuuskimassa Minnan kapuloita, mutta nosti sitten oman. Sitten siirrettiin kapuloita lähemmäs toisiaan ja taas nuuskittuaan Iitu toi oman kapulan. Sitten Minnan ja mun kapulat vierekkäin ja Iitu toi oman. Vielä viimeinen kokeilu, jossa Iitun kapula oli 4 vieraan kapulan välissä ja nuuskittuaan joka kapulan toi oman. Vähän vaan tarkkuutta hommaan niin se on siinä.

Sitten ruutua. Otettiin niin, että kävin näyttämässä ruutua ja palkka lensi, kun neiti oli ruudun keskellä. Hyvin irtosi ja näitä harjoituksia tehtiin muutama. Sitten vielä pari pidemmältä matkalta niin, että pallo oli ruudussa. Viimeiselle taas näyttönä ja hienosti irtosi. Vinkiksi saatiin ottaa ruutua eri suunnista ja sekaisin näyttönä ja pallon ollessa jo valmiina ruudussa. Seisomistakin voi kohta alkaa liittämään ruutuun. Otettiin myös askelsiirtymiä ja ne meni ok. Kaukoissa meidän kannattaa jatkaa oikeiden liikeratojen hakemista. Metallinoudossa Iitu yritti ottaa jotain roskaa kentältä metallin sijasta, mutta toi sitten metallin. Pari metallinoutoa vielä patukka palkalla. Loppuun parin minuutin paikkamakuu piilossa, joka meni hienosti.

Urho pääsi sitten tottistelemaan muiden jo lähdettyä. Otettiin perusasentoa ja seuraamista ja kivasti meni. Sitten jättävät, joissa yritin antaa esivalmistelu merkit. Urho väisti osassa taputuksia, mutta itse jättävät onnistuivat suht hyvin, maahan meno takkusi jostain syystä muutamaan otteeseen ennen kuin onnistui. Omaa tunnaria kävi hakemassa piilosta ja sitten leikittiin pallolla. Urho haki monta kertaa heitetyn pallon innolla ja palautti takaisin. Ruutua otettiin namipalkalla ja hyvin irtosi. Merkkiäkin koitettiin pariin otteeseen ja tietää kyllä mitä pitää tehdä, muttei meinaa malttaa mennä merkille asti ennen kääntymistä.

Hypyn kanssa sitten takkuiltiin. Meidän kuljetettava este on aika kapea ja se taisi Urhoa ahdistaa. Onnistui kuitenkin targetin kanssa ja sitten ilman targettiakin. Loppuun paikkamakuu, kun keräilin tavaroita ja kun menin kyykkyyn kootessani estettä nousi Urho ylös ja tuli luokse. Vein samalle paikalle uudestaan aj nyt Urho pysyi hyvin, vaikka kävin kiertämässä lenkin kauempanakin.