Anskin kanssa Luukissa ja käytiin ampumassa Iitulle. Otin siinä seuraamista ja neiti kävi aika kierroksilla. Paljon pysähtymisiä ja täyskäännöksiä sekä patukka palkkaa kiekkojen laskemiseen . Sitten paukut suoralla pätkällä. Anski ampui ainakin 4 laukasta, ei minkäänlaista reagointia.

Sitten Iitu paikkamakuuseen ja sehän pentele ryömi. Kävin viemässä takaisin paikoilleen ja siellähän se neiti sitten pysyi, ei ammuttu. Kävin nostamassa neidin ja neiti nousi ehkä 3 käskyllä. Otettiin sitten jättävät, jotka ok. Vähän vielä seuramista ja käännöksiä ja uudelleen paikkamakuuseen. Nytpä neiti ei ihan heti halunnut käydä maate, vaan vaati muutaman käskyn. Anski ampui 3 laukausta, ei reagointia. Kävin nostamassa Iitun ylös, mutta neitipä ei noussutkaan. Kävin sitten kiertämässä pikku lenkin ja uusi yritys, ei noussut ja vielä kerran sama uudelleen. Nousi sitten, mutta hitaasti. Loppuun vielä eteenmeno niin, että Anski kävi viemässä patukan kentän päähän.

Nyt alkaa Iitulla taas olla vähän viime kesän kaltaista vedättämistä näissä paukuissa. Kiusaa tavalla tai toisella, jos ei saa haukkua niin ei sitten reagoida käskyihin. Saa nähdä mitä tästä vielä seuraa.

Käytiin myös nostamassa 2 Anskin tallomaa janaa n.25 metristä. Molemmat nousi hienosti yhdellä jarruttamisella, jonka seurauksena Iitu korjasi menonsa suoraan. Kepit nousi myös mukavasti.

Urho pääsi vielä tottistelemaan Rikun kanssa vuoronperään. Seuraamiset menee kivasti, välillä vähän aukeaa, mutta korjaa itse asentoaan. Pysähtymiset onnistuivat hyvin. Perusasentoon tuloa tarjoaa kovasti ja aika hyvin tulee myös käskystä. Jostain syystä Urho menee lukkoon, jos sen pitäisi kääntyä sivulle ihan edestä. Tätä täytyy siis pikku hiljaa treenailla.

Jättävät oli taas hauskoja täyttöpatukan kanssa. Istumiset hyviä, maahanmenot hitaita, mutta kun aloin peruuttamaan saatiin niihinkin vähän nopeutta. Seisomiset hyvät, hetki vaan herralla raksutti ennen kuin tajusi patukan lentäneen pään yli. Ihana tyhjä katse tässä vaiheessa pienellä. Luoksetulot läheltä hyvät. Jossain vaiheessa Urholla löi taas kovasti tyhjää ja herra tarjoili vähän jokaista asentoa ja sitten kävi hakemassa kepin, että tätäkö piti mammalle nostaa. On se välillä niin yksinkertainen, ihme katkoksia hetkittäin herran ajattelussa, mutta ehkä se kuuluu nuoren herran ominaisuuksiin?

Loppuun vielä luoksetulo, joka nopea ja eteen oli tulossa suoraan, mutta sitten viime hetkellä käänsi peffaa vinoon, oletettavasti käden asennon takia. Anski vei eteenmeno purkin ja ruuan. Vauhdilla poika lähti eteenmenoon.