Urho pääsi Stella siskon kanssa taas mätsäriin. Ennen mätsärin alkua sisarukset saivat purkaa energioitaan keskenään ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Mätsäriin saapui myös Urhon ja Stella veli Robi sekä heidän kasvattajansa. Kaikki kolme kaverusta olivat avoimia ja reippaita.

Urho sai punaisen nauhan pari kilpailusta samoin Stella. Seisominen oli tällä kertaa hankalampaa kuin aikaisemmin. Urho yritti tavoitella namia, eikä meinannut malttaa pysyä paikoillaan. Taisi olla kova nälkä pikku herralla, kun on tottunut saamaan 3 kertaa päivässä ruokaa. Hienosti antoi tuomarin kopeloida sekä katsoa hampaat. Liikkuminen meni joten kuten. Vaikea sitä on itse arvioida, eteen päin ainakin liikuttiin kehässä. Saatiin tuomarilta hyvä vinkki, että mun pitäisi katsoa suoraan eteenpäin eikä tuijottaa koiraa. Täytyy koittaa tuottaisiko tulosta Urho kun tuppaa hakea katsekontaktia koko ajan.

Loppujen lopuksi Robi oli sinisten toinen, Urho punaisten kolmas ja Stella punaisten toinen. Aika hyvä "potti" meidän kakaroilta  . Urho sai palkinnoksi leluja ja herkkuja. Possunkorva menikin kotona heti parempiin suihin ja Urho tykästyi myös kumiseen renkaaseen, jonka sai. Illalla olikin sitten hyvin väsynyt koira kotosalla.

Netistä löytyi kuvakin Urhosta