Lauantai aamu alkoi esinetreenillä golf parkkiksella. Tallottiin 2 suikaletta, joissa molemmissa 3 esinettä. Iitu oli vuorossa kolmantena. Suikaleelle mentäessä oli hallinnassa pysyminen hiukan hankalaa, kun työnteko poltteli kovasti. Malttoi kuitenkin mielensä ja lähti hyvin hommiin. Ensin nousi takaesine ja sitä tuodessaa meinasi vaihtaa keskiesineeseen, mutta kerkesin karjaista "ei" ja uudelleen "esine". Ja niin Iitu toi sitten ensin nostamansa esineen, jes näin päästiin puuttumaan tähänkin asiaan ja kerrankin ajoitus oli kohdallaan. Muut esineet molemmista suikaleista Iitu toi nätisti.

Urholla oli myös vauhti päällä ja hirveä hinku päästä hommiin. Pysyi kuitenkin suht hyvin hallinnassa suikaleelle mentäessä. Ensimmäisestä nousi esineet helposti. Toisella suikaleella nousi ensin keskiesine ja sen jälkeen Urho saikin tehdä töitä ja tuli hakemaan vähän apua, mutta lähti itsenäisesti jatkamaan etsintöjä. Sitten löytyi takaesine, josta palkkasin ruhtinaallisesti ja jätin hommat siihen.

Parkkiksella otin vielä näyttelyharjoitusta. Seisomista, kopelointia ja juoksemista. Urho meni tosi nätisti ja jaksoi seistä hyvin. Iitulla oli taas hauskaa ja juokseminen menikin aluksi pomppimiseksi. Nyt pitäisi saada vielä harjoitusta vieraiden koirien kanssa.