Se olisi taas aika laitella jotain tavoitteita ylös. Selkeästi itsekin noita tavoitteita tarvitsee, että saa jotain aikaiseksi. Hauska oli lukea vuoden 2011 tavoitteet ja jotain saatiin jopa toteutetuksikin.

Vuoden 2011 tavoitteet: Iitun kanssa ensi vuonna tavoitteena on saada tokon avoimestaluokasta viimeinen ykköstulos ja sen myötä TK2 titteli. Voittajan liikkeitä treenataan ja syksystä voisi ehkä harkita voittajan korkkaamista, jos treenit on mennyt hyvin. Pk puolella pyrimme mahtumaan jälkikokeeseen, jos Iitu sietää paukkuja edelleen edes tällä tasolla. Koitetaan myös mahtua MH-testiin (tai ehkä jopa harkitsemme luonnetestiin menoa?). Silmät peilataan keväällä.

TK2 saatiin suoritettua Iitun kanssa. Voi luokan liikkeet on vielä ihan vaiheessa, joten sitä luokkaa ei korkattu. Jäljellä mahduttiin 2 kokeeseen ja saatiin suoritettua JK1 ja JK2, joka oli kyllä yli tavoitteiden. Pariin MH-kuvaukseen yritin Iitun mahduttaa, muttei onnistunut ja luonnetestin jätin suosiolla väliin. Silmät peilattiin saman kuntoisiksi kuin aikaisemmin eli PPM ainut mitä löytyi.

Iitun tavoitteet vuodelle 2012: Jäljellä olisi tavoitteena päästä 3-luokkaan kisaamaan. Katsotaan nyt miten tuo seuraaminen ja paukut neidin osalta kehittyvät. Toko saa olla "tauolla" ja jatketaan sen treenamista tosissamme myöhemmin. Tokoa pystyy kuitenkin treenailemaan vanhempanakin. PK puolella tottiksessa hypyt on niin raskaita, että panostetaan siihen tässä vaiheessa kun kunto sen vielä salliin. Tokoa tosin treenaillaan omaksi iloksi, jos aikaa riittää.

Vuoden 2011 tavoitteet: Urhon kanssa treenaillaan kovasti tottista, jälkeä ja kesällä taas agia. Jos herralle kasvaa malttia tarpeeksi voitaisiin koittaa tokon aloskasluokan korkkaamista. Silmät tullaan peilaamaan keväällä ja kuvaamaan lonkat ja kyynärät. Tietty toivotaan terveitä papereita. MH-testiin menoa harkitaan myöskin.

Urhon kanssa treenailtiin kovasti varsinkin syksyyn asti, mutta kokeisiin asti ei päästy. Silmät peilattiin terveiksi, kyynärät puhtaiksi ja lonkat oli sitten mitä oli, mutta näillä mennään. Urho kävi myös MH-kuvauksessa ja suoriutui siitä hyvin. Kuvaus oli juurikin Urhon näköinen.

Urhon tavoitteet kaudelle 2012: Treenailua jatketaan jäljen, tottiksen ja agin osalta. Urhon kanssa jumppaamme kovasti, että saadaan vahvistettua takapään lihaksia tukemaan lonkkia ja päästään jatkamaan hyppyharjoittelua. Ajatuksena myös kuvata uudestaan Urhon lonkat/selkä jossain vaiheessa ensi vuotta, ehkä 3-vuotta täytettyään. BH-koe olisi jo aika suorittaa ja tokon alokin pidetään mielessä. Luonnetesti olisi myös suunnitteilla 3-v. synttäreiden jälkeen, mutta voi olla että menee vuodelle 2013.

Vuoteen 2012 lähdetään uutta treeni-intoa puhkuen ja haasteet vastaanottaen. Ohjaajan tarvitseekin suunnitella treenit kunnolla ja olla Urhon kanssa tosissaan, kun hommia tehdään. Urho antaa parastaan vain silloin kun omistajakin on täysillä mukana. Iitu on sen verran "työnarkomaani", että se jaksaa yrittää vaikka omistaja olisi ihan pihalla.

Menestyksekästä vuotta 2012 kaikille!