Iitulla oli tänään huilipäivä, mutta aamusta käytiin Anskin ja Tarjan kanssa Luukissa tallomassa jälkiä. Urholle talloin 440 askeleen jäljen pikkupellolle, joka olikin vehreämpi kuin iso pelto. Nameja taas alussa ja lopussa joka askeleella ja keskellä joka 3. ja joka 5. Myötätuuleen ajettiin ja lopussa purkki ja keppi.

Kova oli hinku poitsulla päästä hommiin. Urho ajoi jäljen todella nätisti, varmasti yksi parhaista jäljistä tähän mennessä, vaikka hommaa oli vaikeutettukin. Nenä meni askel askeleelta ja jopa ensimmäisellä 5 namittomalla kohdalla jaksoi siksakata. Toisella samanlaisella kohdalla ei mennyt ihan yhtä tarkasti ja yritti kasvattaa vauhtia, mutta nyt ei mitään ihmettelyä. Alkuvaiheessa murkut häiritsivät Urhoa, mutta pieni ravistelu ja jäljestys jatkui. Loppukepilläkin muistettiin mennä maahan omaaloitteisesti ja suoraan.

Palkinnoksi hienosta suorituksesta käytiin tekemässä lenkki Rikun ja Anskin kanssa ja vauhtia kolmikolla taas riitti. Iitu kävi uimassa monta kertaa lenkin aikana ja Urhokin kävi pulahtamassa vähän autetusti. Pari Anskin ottamaa kuvaa. Ei ole helppo ottaa kuvia, kun aina joku lähti liikkeelle.