Pitihän Luukin kentälle lähteä treenaamaan vesisateessa, kun näin oli sovittu. Hyvähän se on huonollakin ilmalla treenata, kun koepäivänä ei koskaan tiedä millainen keli on. Kiva oli huomata, ettei vesisade vaikuttanut kumpaankaan koiraan millään tavalla.
 
Iitu aloitti hommat ja seuraamista hinkattiin. SItten 2 ampua, joilla ei kummempaa vaikutusta. Toki neiti oli täpinöissä ja seuraamisasento huononi välillä, mutta korjasi käskystä. Jättävät voittajan malliin ja seisomista sitten hinkkailtiin pariin otteeseen, yrittää siinä juoksussa edistää. Eteenmeno oli hieno ja vauhdikas. Paikkamakuussa ekalla käskyllä maahan, filmipurkki nameineen rinnan alle ja hienosti Iitu makoili paikoillaan, kun itse oli ampujen ajan piilossa. Sai namit ja ekalla käskyllä nousi istumaan.
Luoksetuloa otin vielä, mutta siinä neiti pistikin ranttaliksi. Ensimmäisellä kutsulla katseli matkalla haaveilevasti vieressä ollutta palloa ja lopun eteen tulemisen hidasti todella paljon. Tästä en sitten palkannut ja uusi yritys. Noh neiti taisi ottaa nokkiinsa, eikä sitten enää reagoinut luoksetulokäskyyn. Tätä se ei ole tehnytkään pitkään aikaan. Otin pari luoksetuloa lähietäisyydeltä, mutta alkoi saalistamaan patukkaa ja tuli hitaasti ja jäi vähän kauas. Suht hyvän suorituksen jälkeen, otin vielä matkan päästä ja tuli laukaten, mutta semmoisella leppoisalla vauhdilla, ei todellakaan täysiä. Kukahan taas vie ja ketä?

Urhon kanssa aloitettiin luoksepäästävyydellä, jonka suoritti Anski hurja sadehattu päässä. Nätisti Urho istui paikalla ja oli räplättävänä. Siitä sitten seuraamista ja jätkä oli alusta alkaen hienosti mukana. Tosi kivaa vietikästä seuraamista, jes. Jättävissä seisomisessa tarjosi taas istumista. Käsiavun jälkeen onnistui seisominenkin ja sittne myös ilman apua. Luoksetulo laukaten vauhdikas ja loppuasento hyvä. Vauhtinouto vauhdikas. Kapulan pidot, ihan vaan hetken kestävänä pitona ja siitä irrotus-> palkka. Ihme jätkä, kun itse noutaminen on kivaa ja silloin pidetään kapulasta hienosti kiinni, mutta pitoharjoituksista ei tykkää yhtään. Toko alohyppy hieno, tosin vaati pari hallinta käskyä, ettei lähtenyt suorittamaan hyppyä ennen aikojaan. Eteenmeno pallolle vauhdikas ja hieno.