Petikossa tottistelemassa. Iitu pääsi ensin hommiin ja oli oikein innokas. Seuraamista hinkkailtiin taas eri nopeuksilla, käännöksillä ym. Paremmin pysyy jo paikka ja hakeutuu oikeaan kohtaan, tosin yrittää edelleen kovasti hakea kontaktia kasvoihin. Täyskäännös hitaasti tehden hieno. Luoksetuloja läheltä pallolle ja kaukaa vauhtina, tuli laukaten.

Urhon kanssa ilmottautuminen Rikun ja Anskin häiriköimänä. Kontaktinpito tuotti hankaluuksia, kun piti Rikua kuikuilla. Muuten hyvä suoritus. Seuraamista eri häiriöillä ja nopeuksilla, pysäytyksiä ja käännöksiä. Alusta asti Urhon viretila oli mahtava ja saatiin hienoja pätkiä seuraamista. Yes, nyt ollaan päästy eteenpäin.

Jättävät ilman apuja ja tällä kertaa kaikki meni oikein! Nopeutta nyt saisi aina olla lisää, mutta lähtee kuitenkin heti suorittamaan liikettä. Luoksetuloja läheltä, jostain syystä alkoi kääntämään pyllyä oikealle ja jouduttiin hinkkailemaan asiaa monta kertaa. Urho jo vähän ihmetteli, että mistä on kyse ja alkoi tarjoamaan sivullekin tuloa. No saatiin viimein onnistunutkin suoritus. Kaukaa vauhtiluoksetulo ja ensimmäisellä jätöllä nousi seisomaan. Uusi yritys ja nyt pysyi hyvin. Luoksetulo laukaten ja vedätin pallolla eteen istumaan, hyvä suoritus.

Laitoin Urhon vielä makuulle ja kävin palkkailemassa sitä sivulle mennen. 3 kerralla nostin sitten istumaan, tällä kertaa malttoi odotella hyvin. Loppuun eteenmeno ja ekalla kerralla yritti lähteä etuilemaan, toisella tippui kontakti ja kolmannella hienoa seuraamista, josta eteenlähetys. Hyvä treeni taas!