Anskin kanssa tottisteltiin Luukissa. Urho ja Riku saivat taas vuoronperään tehdä hommia. Ensin virittelyt, joissa Urho jo alkaa hakemaan kontaktia. Sitten perusasentoa ja seuraamista. Seuraaminen on suoristunut paljon ja Urho lähtee itse korjaamaan suoremmaksi menoaan. Jouduimme vain kerran pysäyttämään seuraamisen aukeamisen takia. Sivulle tuloa tarjoaa kovasti, mutta käskystä ei sitä tee. Jokin ihme jumi nyt tässä jutussa?

Sitten oli vuorossa jättävät, jotka sujuivat kivasti. Istumisessa ensimmäinen viereen pysähtyen ja sitten vasta eteen siirtyminen, loput suoraan eteen kääntyen meni kivasti. Maahanmeno saisi olla nopeampi, mutta toimi. Seisomisessa Urho ottaa tukiaskeleen, mutta se on ok. Luoksetuloa ihan läheltä ok ja hetsi luoksetulossa tuli vauhdilla.

Vielä täyttöpatukka leikkiä ja hyvin se Urho on hiffannut, että siellä sisällä se nami on. Eteenmeno otettiin 2 kertaa ja jo hyvin pitkältä matkalta, hienosti ja reippaasti etenee.

Iitu pääsi taas ottamaan magneettipalloa. Ensin ihan lähietäisyydeltä ja sitten pikku hiljaa pidensin matkaa. Lopuksi vielä niin, että Anski piteli Iitua ja juoksin itse karkuun kaus ja kutsu, kun Iitun vauhti kiihtyi vapautin pallolle.

Tässä välissä saapui Tarjakin ja käytiin tallomassa suikale, johon laitoimme 3 esinettä. Eteen, keskelle ja taakse. Otin molemmat koirat kerralla ja Iitu sai katsella Urhon työskentelyä puuhun sidottuna. Urho lähti innokkaasti hakemaan esinettä ja jarrut meni kiinni etuesineellä eli nenä oli auki alusta asti. Sitten tuli keskiesine ja vikaksi takaesine ja kaikki tuli kunnon vauhdilla.

Iitu pääsi vuorostaan ja hinku hommiin oli kova. Tosin meinasimme lähettää Iitun suikaleelle ilman esineitä, onneksi tapahtui taas joku ahaa elämys, että eihän siellä ole mitään haettavaa. Esineet vietiin ja Iitu toimi samoin kuin Urho hyvästä vauhdista huolimatta nenä oli alusta asti auki ja esineet nousivat edestä taakse päin edeten. Ei mitään tietoa turhasta juoksemisesta. Palkkasin vasta tokalta esineeltä patukalla ja vikalta myös ja sen lisäksi sai ruokapalkan vähän sivummassa.

Urholle ja Rikulle käytiin ampumassa kentällä. Urhon kanssa vaan hengailtiin ja syötiin nameja. Ekalla paukulla Urho liikautti korvaa, muihin ei reagoinut enää mitenkään.

Iitu pääsi vielä tottistelemaan ja ensin ilmottauduttiin Jipon kanssa. Hyvin meni. Siitä Iitu lähti paikkamakuuseen ja Tarja ampui Päivin ja Jipon tehdessä omiaan. Ja taas sitä piti sitten haukahdelle 4 ensimmäiselle paukulle, häntä kuulemma heilui koko ajan paukuille haukuttaessa. 2 seuraavalla paukulla piip ja seitsemännellä paukulla oli hipihiljaa. Siellä sai neiti sitten vielä makoilla tovin Jipon tehdessä esim. ruutua.

Otettiin sitten seuraamista Riitan ohjeilla eli pitkää suoraa, jossa paljon pysähdyksiä ja namilla autoin Iitun jäämään suoraan perusasentoon. Lopussa ei enää namiapuakaan tarvittu. Sitten vielä seuraamista tehden ympyrää vastapäivään ja siinä pysähdyksiä, tämä olikin vaikea Iitulle ja todella helposti jäi vinoon. Sitten vielä täyskäännöksiä paikalla pyörien ja ihan hyvin Iitu kääntyy, mutta juuri lopussa ei ihan käänny tarpeeksi. Jättävät kertoen mikä vuorossa ja hienosti meni kaikki.

Sitten seuraamista Tarjan ampuessa ja Iitu ei reagoinut ollenkaan. Tasamaanouto 2kg hieno. Hyppynouto myös hieno, mutta A:lla heitin hiukan vinoon ja Iitu lähti siitä suorittamaan hypyn ja vei kapulan täydellisesti Tarjalle joka seisoi hypyn takana. Hmmm mielenkiintoista. Uusi yritys ja nyt nouto A:lla meni hienosti. Huvittava neitokainen. Loppuun vielä eteenmeno ja vauhdilla neiti paineli, ihan heti ei maa käskyä totellut vaan haistoi eteenmeno ämpäriä, kääntyi minuun päin ja kävi maate.