Urho ja Riku pääsivät taas tottistelmaan. Aloitettiin seuraamisella ja Anski naksutteli taas suorista pätkistä. Välillä myös naksuttelua paikalla pysymisestä, koska Urho lähtee helposti liikkeelle heti käskyn jälkeen. Jättävät suht ok. Istumista taas niin, että käännyin eteen. Tässä pitäisi muistaa ensimmäisellä kerralla pysähtyä viereen ja sitten vasta kääntyä eteen. Seisomisessa apukäsi pysäytykselle pitäisi muistaa tehdä oikealla kädellä. Luoksetulot eteen ihan lyhyeltä matkalta ok.

Mietiskeltiin miten saisin Urhon tulemaan sivulle paremmin, koska käsi/askelavulla se tekee sen kyllä, mutta käsky ei merkitse sille mitään. Urho alkoi sitten tarjomaan sivulle tuloa ja aloin vaan joka kerta sanomaan sille käskyn "seuraa", kun alkoi pyörähtämään viereen  ja naks oikealla paikalla ja palkka. Josko tällä herra nyt hiffaisi homman. Täyttöpatukka leikkiä muutaman kerran ja sitten vauhtiluoksetulo ja vauhdillahan se Urho luoksetuli. Loppuun vielä eteenmeno. Käytiin yhdessä viemässä namit ja sitten vaan reilusti etäisyyttä. Hyvin lähti Urho vauhdilla eteen.

Käytiin ampumassa kentällä pojille vuoronperään. Urho sai olla vapaana ja kuljeskelin itse ympäriinsä. Vähän korva kääntyi paukun suuntaan, mutta muuten ei mitään reagointia. Saatiin aikaan palloleikkiä ja poitsu haki palloa monta kertaa innoissaan.

Anski oli käynyt tallomassa Iitulle 2 janaa (n. 25m). Ekalla taas yritettiin kääntyä jo aikaisin "muka jäljelle" ja muutama lähteys piti ottaa ennen kuin päästin edes pätkä suoraan ja jälkinousi. Toisella janalla neiti sentään tajusi, kun ei päässyt vinoon etenemään, että mennään sitten suoraan ja jälki nousi hiukan helpommin. Tässä nyt sitten riittääkin tekemistä. Ihan kuin Iitu olisi unohtanut mikä se tämä janahomma oikein onkaan.