Aamusta Anskin, Pirjon ja Tarjan kanssa treenailemassa Luukin pikkuparkissa. Ilma oli pilvinen ja lämmin. Ukkostamaankin alkoi jossain vaiheessa ja vettä satoi. Kumpikaan koirista ei välittänyt onneksi ukkosesta mitään. Talloin itse Urholle pellolle 100 askeleen jäljen. Pari metriä nameja joka askelella sen jälkeen joka kolmannella askeleella, loppupalkkana aamuruoka. Tarja talloi Iitulle aloskasluokan jäljen, 8 kepillä ja pallolla. Nameja oli siellä täällä jäljellä.

Urhon jälki vanheni puolisen tuntia. Urho aloitti jäljestämisen innokkaasti, mutta ruoka ei jäljeltä kelvannut jostain syystä. Puolessa välissä piti taas huilia ja ihan loppu metreillä toisen kerran. Jatkoi kuitenkin jäljestämistä ja saikin sopivasti loppupalkan uudelleen jatkamisesta. Vähän täytyisi saada intoa tähän hommaan enemmän, mutta ehkä tämä kuuluu tähän ikävaiheeseen?

Iitu oli heti iloisen oloinen ja pirteä. Janalle lähti hienosti suoraan, mutta taisi sitten saada hajun jäljestä ja yritti oikaista sille. Hetken miettimisen jälkeen jatkoi kuitenkin suoraan ja nosti jäljen kivasti. Iitun jäljestäminen oli tänään todella hyvää. Vauhtia ja intoa oli ihan erilailla, kuin viime kerralla. Nenä pysyi hyvin maassa ja kulmat meni mukavasti. Kepit ilmaisi taas normaaliin tapaansa eli tarkasti. Loppupalkkana aamuruoka. Tosi hyvä jälki Iitulta ja neitikin oli oikein tyytyväisen oloinen suoritukseensa kulkiessaan pallo suussa autolle.

Urholle otin lähiesineen noudon parkkiksella. Sitten suunnattiin suikaleen luokse ja Urho näki, kun Anski lähti viemään esinettä. Mentiin sitten piiloon ja tultiin takaisin Anskin palattua suikaleelta. Urho lähti taas todella kovaa hakemaan esinettä ja paineli täysiä suikaleen päähän. Hetken etsi esinettä ja sitten toi sen vauhdilla. Luovutuskin oli hieno, kun odotin vain, että Urho tuo esineen käteen asti. Lama (lauantaimakkara) bileet palkaksi.

Iitulla oli 2 esinettä, takana ja vähän ennen puoliväliä. Autolla otettiin lähiesineen nosto. Iitu lähti normaaliin tapaansa vauhdilla hommiin ja pysähtyi kun seinään saatuaan etuesineestä hajun. Toisella lähetyksellä paineli taakse asti ja toi takaesineen. Tämäkin oli nappisuoritus!

Vielä käytiin kentällä ampumassa Iitulle Tahvo häiriönä. Ensin paikkamakuussa 2 paukkua ja neiti oli rento ja hiljaa. Sitten seuraamista ja neiti oli taas niin intopiukeena tekemässä hommia. EI reagoinut nytkään paukuille millään tavalla. Tahvon kanssa olivat vapaana kentällä meidän käydessä läpi suoritusta ja hienosti tulevat jo toimeen. Pyörivät toistensa ympärillä ilman hermostumisen merkkejä.