Torstaina koirien kanssa agihallilla. Käytiin ensin lenkillä ja ennen vuoron alkua otin Iitun kanssa imuttamista parkkiksella. Ihan ok meni ja saatiin monta hienoa ohitustakin aikaan ja Iitu oli räyhäämättä, vaikka oli pimeää. Taisi neiti olla niin onnessaan kun pääsi hommiin, että päätti käyttäytyä.

Meillä oli omaharjoitteluvuoro ja auttelimme toinen toisiamme treeneissä. Urhon kanssa aloitettiin pussilla, joka meni hienosti. Otettiin myös rengasta ja putkea eri suunnista ja kulmista. Puomilla laitettiin esteet alastulon molemmin puolin ja Urhon menoa jarruttettiin vielä hihnallakin. Saatiin ihan onnistuneita otoksia, mutta vauhtia kyllä tuntui riittävän. Lopuksi otin vielä A: ta hinkkailtiin useampaan otteeseen kontaktia. Vauhtia tuntuu olevan silläkin esteellä reilusti ja kontaktin otto meinaa mennä yli.

Iitu pääsi vielä lopuksi käymään hallissa. Vähän imutusta ja kaukoja (maa-seiso, istu-seiso). On se seisomaan nouseminen vaikeaa ilman askelia, mutta jatketaan harjoittelemista. Iitukin pääsi ottamaan vähän radanpätkää ja hallihan raikui neidin painellessa onnessaan. Ilman räyhää selvittiin myös hallissa, vaikka vieraita koiria olivat kaikki. Ei siis turhaan hinkattu yhtä talvea vieraiden koirien keskellä.