Anskin kanssa Luukissa. Iitu aloitti ja seuraamista otettiin. Hyvin sain jo kättä nostettua ja neiti pysyi suorassa. Vielä ei kauhean pitkiä pätkiä kestä, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Luoksetuloa läheltä ja kaukaa, vauhdikkaat. Eteenmeno myös imuttamisesta.

Ampuminen otettiin ensin seuraamisesta ja namikäsi oli ylhäällä. Paukun jälkeen Iitu tavoitteli namia, mutta oli hiljaa ja rauhallinen. Paikkamakuussa namit rinnan alla ja vapautin nameille paukun jälkeen, ei siis reagointia.

Urholla alkoi vire olla jo parempi ja saatii hienoakin pätkää aikaiseksi. Seuraamista taas erilaisilla höysteillä ja hyvin oli poitsu mukana. Jättävät muuten ok, mutta seisomisessa istahti taas muutamalla kerralla kun aloin käsiapua häivyttämään. Lähiluoksetulot ok ja kaukaa vauhdikas, tosin poitsu oli levoton ja lähti samaan aikaan liikkeelle käskyn kanssa eli pieni varaslähtö. Uusi yritys ja nyt menin kävellen pois, homma toimi paremmin. Eteenmeno oli hieno. Rikun kanssa otettiin imottautumisia ja kontaktipysyi paremmin, eikä Urho häiriintynyt Rikusta niin kuin viimeksi. Loppuun vielä paikkamakuu pojille. Hyvin pysyivät n. 4min, välillä kävin korjaamassa Urhon lonkka-asentoa suoraksi.