Kurjasta ilmasta huolimatta lähdin koirien kanssa Luukkiin treenaamaan. Urholle talloin pienen vesisateen aikana reilun 100 askelta pitkän kulmajäljen. Kulma itsessään lähti myötätuuleen, joten jäljellä oli sivutuuuli. Vanhettua ei jälki kerennyt ollenkaan. Urho lähti innokkaasti jäljestämään ja ihan kivasti työskenteli, tosin loppua kohden vaan parani keskittyminen. Kulmassa Urho haistoi yhden askeleen jäljen yli ja sitten heti otti ensimmäisen käännösaskeleen ja ajoi jäljen nätisti loppuun. Loppukepillä pääsi taas menemään vinoon ja korjasimme ilmaisuasennon suoraksi. Lisää vana kulmia ajamaan.

Iitun kanssa otettiin vesisateessa tottista parkkiksella. Aloitettiin seuraamisella ja ainakin itsestä tuntui, että neiti toimi paremmin. Sivulle tulot meni mukavasti ja seuraamisessa asento tuntui hyvältä. Täyskäännöksiä hinkkailtiin myös. Jättävät 3-luokan tyyliin ja nopeasti neiti suoritti oikeat asennot. Luoksetulon teki laukaten ja lähiluoksetulot oli suoria.

Urhon kanssa myös seuraamista ja paikalla pyörimistä. Jättävät meni ok ja sain taas otettua etäisyyttä. Lähiluoksetulot suoria ja sain käsiä taas laskettua. Vauhtiluoksetulo hyvin vauhdikas. Pallolla otettiin myös saalisharjoitusta, jossa Urho keskittyi hyvin. Pieni paikkamakuu vesisateessa onnistui hyvin. Välillä Urhon keskittymiskyky katosi, kun ihmisiä kulki häiriönä, mutta pääsääntöisesti keskittyi tekemiseen.