Petikossa tottistelemassa. Iitu sai aloittaa. Aloitettiin taas hinkkailemalla yhden askeleen seuraamista, käännäksiä, täyskäännöstä ja lopuksi väähn pidennettiin seuraamis matkaa. Aika kivasti menee ja korjaa asennon taaemmas/suoremmaksi käskystä. Otettiin juoksusta pysähdyksiä, jotka olivatkin vaikeiti, mutta hyvin Iitu alkoi niissäkin toimimaan kun vaan vaadittiin. Luoksetulot läheltä ok ja kaukaa tuli laukaten. Eteenmeno kontaktin otosta.

Urhon kanssa aloitettiin haukuttamisella ja sehän toimi. Otettiin seuraamista eri variaatioin ja hyvin menee, jätkä oli ihan täpinöissä. Jättävät meni kaikki oikein, istuminen ja maa nopeat, seisomisessa taisi ottaa askeleen. Lähiluoksetuloista eka suora ja hieno, sittne alkoi taas pylly kääntyä jompaan kumpaan suuntaan vähän. Pienellä käsiavulla tämä saatiin korjattua. Kaukaa luoksetulo vauhdikas tuli pallolla vetämällä eteen nätisti. Eteenmenossa jouduttiin taas kerran palaamaan lähtöpisteeseen, ettei herra edistänyt.

Jälkeä ajatellen esineilmaisua ja Urho ensin hommiin. Ekalla kierroksella otti vielä esineitä suuhun, mutta sitten hiffasi homman paremmin ja maahanmenot nopeutuivat ja poitsu veti ihan hulluna esineille. Iitu alkoi heti jäljestämään ja ilmaisi esineet nyt nätisti maahanmenolla. Nenä pysyi hienosti alhaalla, vaikkei jäljestää olisi tarvinnutkaan.