Tällä kertaa sossuiltiin Purinan ympäristössä. Urho pääsi taas ensimmäisenä tutustumaan paikkoihin. Käveltiin sirkukentälle ja takaisin. Mitään ei pikkuäijä vierastanut ja ihmisiä olisi pitänyt päästä moikkaamaan. Reippaasti kulki, haisteli ja tutki ympäristöä.

Iitun ja sossuryhmän väen kanssa kierreltiin kunnon lenkki läheisessä puistossa ja käytiin kääntymässä Purinan lähettyvillä. Sieltä kuuluvat haukkumiset pikkasen terästivät neitiä, mutta Iitu sai hillittyä itsensä. Jäätiin sitten hetkeksi pyörimään viereiselle kentälle ja otettiin tottista. Ohi kulki koiria ja muuten meni hyvin, mutta yksi haukkuva ja remmeissä tempova kolmikko oli Iitulle liikaa ja pitihän sitä rähähtää. Kierrokset laskivat kuitenkin heti rähähdyksen jälkeen ja Iitu asettui. Lopputreenin neiti osasikin taas käyttäytyä. Toisten jo lähdettyä kierrettiin vielä lenkki Ice ja Sampo aussien kanssa. Silloinkin saatiin onnistuneita ohituksia, mutta Iitusta huomasi kuinka herkästi se ottaa mallia toisesta koirasta. Kun Ice katseli ympäristöä tarkkaavaisena terästäytyi Iitukin heti ja kuvitteli edessä olevan jotain "pelottavaa".

Lopuksi Urho pääsi vielä tepastelemaan. Käveltiin pikkulenkki ja otettiin istu-seiso-maa treeniä. Pikku hiljaa taitaa mies ymmärtää ainakin istu käskyn?